Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

podoba Wam sie?

IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 30.12.04, 22:56
    www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=M
    H-164682&rfnbr=1659&cgnbr=oscloswtall&page=2&cgname=OSCLOSWTALL
    bo mi strasznie... tzn.jej figura. jakie moze miec wymiary??? to moj
    niedoscigniony wzor, CHCE TAKA BYC!!! znacie jakies diety, cwiczenia?? wiem,
    ze nie wszytskim sie to podoba ale prosze o rade...
    Obserwuj wątek
      • Gość: ola Re: podoba Wam sie? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 31.12.04, 17:57
        www2.victoriassecret.com/collection/index.cfm?rfnbr=1659&cgnbr=OSCLOSWTALL&page=2
        czwarta kobietka, 1 rzad:)
        • Gość: dobry humorek Re: podoba Wam sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:08
          a nie prościej polubić siebie taką jaką jesteś?
          • Gość: ola Re: podoba Wam sie? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 31.12.04, 18:12
            lubie siebie, naprawde:) nawet bardzo!!! nie mam sobie nic do zarzucenia, chyba
            ze faktycznie sama cos zaniedbam:) ale to nie znaczy ze nie chcialabym czegos
            poprawic:) a co tam, trzeba miec jakies wyzwania...:) pozdrawiam:)
            • Gość: dobry humorek Re: podoba Wam sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:18
              ach skoro tak ...to super!!! ja też stawiam sobie poprzeczki... to normalka;-)
              a więc mamy podobnie:-)pozdrowionka...
      • Gość: a Re: podoba Wam sie? IP: *.chello.pl 31.12.04, 19:34
        psycholog ci powie co masz zrobić
      • kochanica-francuza Re: podoba Wam sie? - imho anorektyczka n/t 31.12.04, 21:26
        • lunalovelight sie zgadzam i dorzucam swoje 3 grosze 01.01.05, 10:29
          zgadzam sie z kochanica. moze nie jest to bardzo zaawansowana anoreksja, ale
          wolalabym ogladac przez kilka godzin filmy grozy klasy C w ramach
          samoudreczenia, niz ogladac, nie daj boze, te kobiete w samej bieliznie. i nie
          przemawia przeze mnie zazdrosc, jak tu pewnie zaraz ktoras powie: 'bo pewnie
          jestes gruba i nawet snic nie o mozesz o takiej figurze, lojoj laboja oj'.
          jasne, na pewno ;).
      • Gość: Xena Re: podoba Wam sie? IP: *.kabel.telenet.be 01.01.05, 04:43
        Dziewczyno to zdjecie , ktore wskazalas to typowy szkielet i anoreksja nie
        chcialabym jej zobaczyc bez swetra .
        Z tych modelek na tej stronie to jeszcze przejdzie 2 pierwszy rzad
        i 3 trzeci rzad
        Ja nie chcialabym tak wygladac jak twoj ideal i nie wazne czy mam 50 kg czy
        100kg
        Zalamalym sie takim wygladem
        • Gość: kolczatka :) Re: podoba Wam sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 14:48
          ambitnie... zycze szczescia - szkoda, ze nie wykonasz na sobie retuszu
          komputerowego :)
      • kochanica-francuza aktorki,które nie mogą schudnąć za pomocą diet 01.01.05, 16:41
        i ćwiczeń,a którym STANOWCZO się to nakazuje (inaczej "za gruba jest do roli")
        - biorą w tym celu narkotyki...

Miłego utrendniania się!

Nieeee,bardzo zaawansowana anoreksja to nie jest,dziewczynie 38 kg raczej nikt
        normalny - czy gruby,czy średni,czy chudy - figury nie może zazdrościć,siłą
        rzeczy...:-PPP
      • inezja21 Dziewczyno!!! Idź do psychiatry... 01.01.05, 16:47
        zanim będzie za późno.
        Modelka ktorą wskazałaś jest prawie na pewno chora na anoreksję.
        • Gość: kokos Re: Dziewczyno!!! Idź do psychiatry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:13
          Dziewczyny, ile ona moze mieć w talii :-O ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka