Forum Zdrowie Zioła
ZMIEŃ
      antybiotyku

antybiotyku

(7 wyników)
    • MAM pytanie czy istnieją zioła ,które potrafią zwalczyć anginę. Trzeci z kolei antybiotyk niestety nie działa. pozdrawiam.
    • czy znacie jakies ziola / mieszanki ziolowe o silnych wlasciwosciach antybiotycznych, ktorymi w razie czego mozna zastapic tzw. "lekarstwa"? moze sie kiedys przydac, niekonieczni mi ale moze znajomym, wiec pytam. chodzi o to, ze jakbym ja albo ktos ode mnie zachorowal, to bylaby alternatywa do farmaceutykow, ktore rozwalaja wszystkie nie"leczone" czesci organizmu. sam znam tylko ziola vernikadis na robaczyce (lambie itp.), chociaz one moze zabijaja wiecej "istnien" niz tylko pasozyty...
    • jak je wyleczyć naturalnie u dziecka półtorarocznego? macie jakieś sugestie? narazie bierze inhalacje z berodualu i flixotide, deflegmin, pije herbatke z czarnego bzu, od wczoraj ma lekko podwyższona temp. wczoraj wieczór niecale 38 dziś 37,3, lekarka przepisała w związku z tą gorączką antybiotyk, można go uniknąć?
    • lekarz stwierdził "to" u mnie. Czy są jakieś zioła na to??
    • Witam! Szukam pomocy. Jestem matka 6-letniego chlopca. Rok temu chorowal na szkarlatyne. I po niej ciagle mamy problemy. Juz nie chce pisac o lekarce, przez ktora mielismy mase klopotow (nie rozpoznala jej w pore i nastapilo wiele powiklan). Od tego czasu syn ciagle choruje. Wiemy, ze ma paciorkowca. Od wrzesnia mial podawany antybiotyk Ospen. W tym czasie bylo dobrze. Od stycznia antybiotyk przestalismy podawac (na zalecenie lekarza) i znowu zaczely sie choroby, ciagle zap.osk...
    • Czosnek(4)

Witam! Jako "właścicielka" powracającej grzybicy postanowiłam troszkę pomóc swojemu organizmowi jedzeniem czosnku. Chciałam w związku z tym zapytać jakie ilości czosnku są dla mnie bezpieczne. Nie chciałabym przesadzić, a wiem że czosnek ma silne działanie. Z góry dziękuję za porady.
    • Pomóżcie! Zawsze miałam ładne, bezkrostkowe:P plecy...a teraz pojawiły mi się...właśnie nie wiem, co to jest...krostki, czy trądzik...dość dużę, można je wyciskać ale jak mi ktoś próbował wycisnąć to STRASZNIE bolało więc dałam spokój...no i przeobrażają się w takie suche, płaskie place, małe...nie wiem co to jest i co na to stosować, bo tonik nie pomaga...:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się