Forum Zdrowie Zapalenie wątroby typu C
ZMIEŃ
      antybiotyku

antybiotyku

(4 wyniki)
    • Mam do Was pytanie - czy ktoś w trakcie leczenia brał antybiotyk? Wiem, że jak ktoś jest chory, to omija się zastrzyki, ale nie wiem czy właśnie ze względu na antybiotyki, które się wtedy dostaje, czy po to, żeby organizm szybciej się zebrał i wyzdrowiał? Chodzi o to, że rośnie mi ósemka, okropnie boli, do dentysty idę w poniedziałek dopiero. A mam w domu dalacin i właśnie się zastanawiam, czy mogę go wziąć, czy lepiej sobie darować, iść do dentysty i zobaczyć, co on powie, a jak prz...
    • mam zapalenie ...ktore trafia sie tylko kobietom;)glupio mi pisac:)w kazdym razie ginekolog przepisala mi Metronidazol i Diklofenac w czopkach i Furagin doustnie..tylko ze sie fatalnie czuje!Diklo juz odstawilam bo mialam biegunke .zostal Metronidazol i Furagin..czy jak jestem HCV+ to moge tak "bezpiecznie" brac antybiotyki?nie mam duzych zmian w watrobie-S1G1.nigdy mnie watroba nie bolala.antybiotykow sie juz w zyciu nalykalam, ale Metronidazol biore pierwszy raz.nie mam apetytu, jeste...
    • Odebrałam wyniki badań ASPAT 35 norma 34 ALAT 66 norma 38 GGTP 164 norma 8-35 USG Watroba prawidłowej wielkości o jednorodnie podwyzszonej echogeniczności miąższu.Woreczek bez kamieni. Czy ktos wie jaka może byc przyczyna tak wysokiego GGTP i ta podwyższona echogeniczność? Jakie badania powinnam jeszcze zrobic? Badanie na HBs ujemne na HCV -czekam Nie mam żadnych objawów p.mdłości,wymiotów czy bólu watroby lub żołądka.Nie piję alkoholu. Lecze się antybiotykami na...
    • Witam. Od 3-4 miesiecy mam rozne objawy i nie wiem do tej pory co to moze byc. Od 30 sierpnia tego roku, dzien przed wyjazdem na wczasy zaczal mnie znowu bolec gruczol krokowy, czulem taki powiekszony, bolal mnie rowniez zoladek (okolice zoladka). Podroz trwala 27 godzin .. w miedzyczasie objawy sie nasilaly az w Austrii zostalem jeden dzien w szpitalu. Zrobili mi gastroskopie i rektoskopie. Stwierdzono jakis stan zapalny zoladka i nic wiecej. Odbyt ok. Dostalem jakis prazol na zoladek. P...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się