Dodaj do ulubionych

pomocy ! Odchudzanie

05.03.13, 10:02
Jako ze powinnam schudnąć sporo czy moze mi ktoś polecic jakieś mieszanki ziolowe, ale bez przeczyszczających. Ktore tez uwzględniaja czeste wzdecia i gazy.
Wiem ze powinnam mniej jeść ale niestety stres przejadam. Moze po czymś nie bedzie chcialo mi sie jesc ?
Proszę pomóżcie..
Obserwuj wątek
    • komanchu Re: pomocy ! Odchudzanie 05.03.13, 20:46
      Same mieszanki ziołowe mogą okazać się mało skuteczne. Sięgnij po preparat zawierający sprzężony kwas linolowy, czyli CLA i zieloną herbatę. CLA wywołuje efekt sytości, ale w odróżnieniu od suplementów na bazie błonnika nie powodując przy tym wzdęć i uczucia ciężkości w brzuchu. Poza tym poprawia samopoczucie i niweluje wahania nastroju oraz spadek koncentracji i kondycji fizycznej, które to objawy często towarzyszą diecie. Zielona herbata natomiast spala tłuszcz, jest też przeciwutleniaczem, no i dodaje energii. Mogę ci polecić preparat Polfy. Bardzo dobry jest też Slimitin Woman, który dodatkowo oprócz zielonej herbaty zawiera jeszcze jeden spalacz tłuszczu - kwas hydroksycytrynowy. Z ziół na poprawę metabolizmu są dobre : morszczyn pęcherzykowaty, generalnie wszystkie glony, porost islandzki oraz kwiat hibiskusa. I zielona herbata oczywiście.
      • mapewoj Re: pomocy ! Odchudzanie 05.03.13, 22:09
        dzieki wielkie..
        kolana i kregoslup mi siadaja.
        • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 06.03.13, 20:21
          Różański podaje dokładna recepturę z ziół do odchudzania.
    • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 06.03.13, 20:53
      Cyt...W przypadku terapii odchudzających i przeciwmiażdżycowych polecam (Różański) mieszankę ziołową sporządzona z plechy morszczyny, ziela jemioły i kłącza perzu (w równych częściach) o odwar gotowany 5 minut: 100 ml 2 razy dziennie, rano i wieczorem. Sylicynar 2 razy dziennie po 2 tabl. powl. przez 1 tydzień, potem 2 razy dziennie po 1 tabletce przez 3 miesiące. Ponadto zażywać wybrany przez siebie preparat chromu, guarany i selenu....
      Ja wybieram preparat zawierający chrom ,selen i guarane o nazwie Maxivit-www.doz.pl/leki/p1771-Maxivit. Łącznie jak policzyłem kuracja wyniesie 120 zł. Chba nie drogo i warto spróbować . A co! Ja zaczynam od Poniedziałku. Po miesiącu odpowiem jak z wagą.
    • honorata83 Re: pomocy ! Odchudzanie 24.03.13, 10:32
      witam! polecam Ci morozownik kaukazki to zioła na odchudzanie i kuracja trwająca 6-12 miesięcy przy czym musisz pić dużo płynów najlepiej wode niegaz około 2-3litrów dziennie,ale więcej o tym dowiesz się na przemysl.olx.pl/moroznik-kaukaski-na-odchudzanie-12-zl-telefon-696-549-663-iid-88108481
      • komanchu Nie piernicz! 24.03.13, 19:42
        honorata83 napisał(a):

> witam! polecam Ci morozownik kaukazki to zioła na odchudzanie i kuracja trwająca 6-12 miesięcy przy czym musisz pić dużo płynów najlepiej wode niegaz około 2-3litrów dziennie,ale więcej o tym dowiesz się na przemysl.olx.pl/moroznik-kaukaski-na-odchudzanie-12-zl-telefon-696-549-663-iid-88108481

I nie wciskaj ludziom kitu! Moroznik to tylko stara, zwyczajowa rosyjska nazwa ciemiernika, występującego pospolicie w Polsce ziela. Kwitnie w grudniu. Można sobie iść do ogródka i samemu narwać, tudzież kupić sadzonki w sklepie ogrodniczym. Tylko po co? Co prawda ma właściwości oczyszczające organizm, ale ze względu na silne własności trujące i dużą toksyczność stosowanie ciemiernika lub jego preparatów do użytku wewnętrznego jest zakazane.

pl.wikipedia.org/wiki/Ciemiernik
    • vontrup Re: pomocy ! Odchudzanie 11.06.13, 17:15
      Nie istnieją mieszanki ziołowe, suplementy, magiczne środki na odchudzanie. Wszystkie dostępne środki mogą co najwyżej działać wspomagająco. Dieta i aktywność fizyczna to podstawa. Ogólne zasady: jeść regularnie! często, ale w małych ilościach, najlepiej 5-6 posiłków dziennie; węglowodany jeść tylko do godzin popołudniowych; kilka godzin przed snem (od 2 do 4, zależy od organizmu) nie jeść nic! Do każdego posiłku jeść warzywa! - usprawniają trawienie, no i oczywiście posiadają witaminy i minerały niezbędne do jakichkolwiek czynności organizmu (np. niedobór magnezu, może być przyczyną otyłości, podobnie niedobór chromu); a przede wszystkim zminimalizować złe nawyki: fast food, słodycze, napoje energetyczne i słodzone, duże ilości kawy, alkoholu i innych używek. Bez podstaw (dieta i aktywność fizyczna) żadne specyfiki Ci nie pomogą.
      Sprawdzona dieta, bez efektu jojo to Clean 9, firmy Forever Living, moja znajoma na tym była, w ciągu tygodnia schudła chyba z 5 kg, nie uwierzyłbym dopóki bym nie zobaczył:) Jeśli zaś chodzi o suplementy to polecam Garcinie:
      a-ajurweda.pl/component/virtuemart/?page=shop.product_details&category_id=37&flypage=flypage.tpl&product_id=117
      Jeżeli tylko stosuje się odpowiednią dietę, oraz wykonuje jakąkolwiek aktywność fizyczną to jak najbardziej można spożywać, można nawet zrzucić kilka razy więcej zbędnych kg. Przy okazji w 100% naturalne, bez skutków ubocznych.
      Pamiętaj jednak, że podstawa to:
      1. Dieta
      2. Aktywność fizyczna
      Pozdrawiam
      • olapsycholog Re: pomocy ! Odchudzanie 12.06.13, 12:20
        informacje o odchudzaniu pod kontem psychologicznym znajdziecie tutaj : www.porady-psychologa.pl/otylosc-i-nadwaga-czyli-jak-skutecznie-schudnac/ polecam artykuł
    • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 01.07.13, 21:52
      Przez pierwsze trzy miesiące schudłem zaledwie kg. Teraz chudnę systematycznie 0,5 kg tygodniowo.Ważne jest to ,że wyniki morfologi są ok.To samo dotyczy wątroby i potasu. Skóra też ładnie się kurczy i nie zwisa. Zmieniłem trochę przepis Różańskiego ,bo dołożyłem herbatę zieloną. Wszystkie zioła mieszam,mielę w młynku i jem rano i wieczorem z kefirem.łącznie schudłem 7 kg. Mam jeszcze do zrzucenia 10kg. Czyli jak dobrze pójdzie za 5-ć miesięcy.
      • mika.7777 Re: pomocy ! Odchudzanie 30.08.13, 10:55
        a można coś więcej na temat dawkowania tych ziół czy to zaparzamy i w jakich ilościach? dzięki
        • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 30.08.13, 20:48
          Ważę się zawsze raz w tygodniu w niedzielę rano.Uprzejmie informuję ,że łącznie schudłem o 9kg.
          @mka.7777 -to do mnie pytanie?????????
          • mika.7777 Re: pomocy ! Odchudzanie 31.08.13, 17:15
            tak amityr bardzo proszę o odpowiedź, bo ja tak nie za bardzo rozumiem stosowanie ziół z góry dziękuję
            • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 31.08.13, 22:58
              mika.7777 napisał(a):

> tak amityr bardzo proszę o odpowiedź, bo ja tak nie za bardzo rozumiem stosowan
              > ie ziół z góry dziękuję

Jakby przeczytała co wyżej napisałem ,to by wiedziała.
              • mika.7777 Re: pomocy ! Odchudzanie 01.09.13, 00:10
                no ja rozumiem ale jest tylko napisane w równych częściach tylko ile? dwie łyżeczki jedna ?
                • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 02.09.13, 18:06
                  W równych częściach to znaczy po łyżce z każdego.
                  • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 08.09.13, 13:27
                    Mam znowu 1kg spalonego starego sadełka.Łącznie 10 kg.Życie jest piękne.Założyłem moje ulubione jeansy. Do szczęścia brakuje mi zrzucenie 3 kg.Najważniejsze jest to,że skóra wstępuje się równomiernie. Nic mi więc ani tu ,ani tam nie zwisa.Muszę się jednak do czegoś przyznać a więc do zmodyfikowania diety Pana Różańskiego już w trakcie jej stosowania bo trochę były za niskie osiągnięcia. Dodałem od siebie dwa składniki.Nie stosuję żadnych fizycznych ćwiczeń. Owszem trochę jazdy na rowerze ale to się nie liczy. Kiedyś zrobiłem przez lato 4 tys km i schudłem 5 kg.
                    • raph1978 Re: pomocy ! Odchudzanie 16.07.15, 13:43
                      Mogłabyś zdradzić jakie składniki dodałaś?
                      • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 18.07.15, 19:04
                        A Po co pisać dwa razy. Trzeba przeczytać cały wątek.
                        Pozdrówka
                        • raph1978 Re: pomocy ! Odchudzanie 19.07.15, 09:40
                          Może czegoś nie mogę się doczytać, ale cytowałaś
                          ?polecam (Różański) mieszankę ziołową sporządzona z plechy morszczyny, ziela jemioły i kłącza perzu ?
                          Potem połączyłaś to z zieloną herbatą i jesz z kefirem. Czy to kefir jest tym drugim składnikiem?
                          Pozdrawiam
                          • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 26.07.15, 18:20
                            Nie tak. Wszystkie zioła mielę a następnie dolewam troszkę kefiru, mieszam i odstawiam do wieczora w chłodziarce. Zjadam na kolację a taką samą porcje przygotowuję na śniadanie i tak w kółko. Aktualnie dodaję jeszcze po trzy żółtka.
                            • raph1978 Re: pomocy ! Odchudzanie 06.08.15, 19:18
                              Teraz rozumiem. Wielkie dzięki za pomoc :) A po co żółtka???

Spróbuję tą miksturę zrobić dzisiaj z jogurtem smakowym, bo szczerze mówiąc, nie smakuje mi z kefirem :( .

Tak z ciekawości, bierzesz po łyżce stołowej czy do herbaty, bo ja używam stołowej i jest to trochę hardcore-owa zawiesina ?
                              • amityr Re: pomocy ! Odchudzanie 08.08.15, 16:50
                                6 żółtek dziennie zastępuje wszystkie suplementy diety.
                                • raph1978 Re: pomocy ! Odchudzanie 13.08.15, 16:52
                                  Możesz wkleić tutaj jakiś link, który to opisuje? Nie mogę znaleźć o tym żadnego info.
    • apo-discounter.pl Re: czystek 10.08.15, 22:45
      Polecam czystek Cystus Bio firmy Dr. Pandalis, który przyspiesza metabolizm, a co za tym idzie redukuje tkankę tłuszczową. Pomaga przy wzdęciach, niestrawności, a nawet zatruciu pokarmowym. Napar z tych ziół odkwasza organizm, czyli działa alkalizująco na krew, co jest wskazane w diecie wysokobiałkowej osób odchudzających się.

www.apo-discounter.pl/cystus-bio-dr-palis-ziola-herbaciane-p-3640.html
      • wiseacres Re: czystek 13.08.15, 10:48
        Taaaaa, a najlepiej czyści móżg ni kieszeń.

apo-discounter.pl napisał:

> Polecam czystek Cystus Bio firmy Dr. Pandalis, który przyspiesza metabolizm, a
        > co za tym idzie redukuje tkankę tłuszczową. Pomaga przy wzdęciach, niestrawnośc
        > i, a nawet zatruciu pokarmowym. Napar z tych ziół odkwasza organizm, czyli dzia
        > ła alkalizująco na krew, co jest wskazane w diecie wysokobiałkowej osób odchudz
        > ających się.
        >
        > www.apo-discounter.pl/cystus-bio-dr-palis-ziola-herbaciane-p-3640.html
    • wiseacres Re: pomocy ! Odchudzanie 15.08.15, 12:54
      Jask chcesz przyspieszyć odchudzanie proponuję Ci dodatkowo "Krople odchudzające" 35 ml na długo starcza.
    • mateuszzzchc Re: pomocy ! Odchudzanie 31.07.17, 19:13
      Moim zdaniem warto zrobić program Clean 9 na oczyszczanie. Wiele zmieni w Twoim życiu - www.zawszezdrowie.pl/sklep/forever-clean-9-oczyszczanie-organizmu/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka