Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      autentyczny

autentyczny

(12 wyniki)
    • Do stworzenia tego wątku zainspirowały mnie moje wasne, dzisiejsze nocne przeżycia. Ponieważ nie mogę nadal dojśc do siebie postawnowiłam się tym podzielić. Otóż miałam bardzo realistyczny sen, że dostałam pracę w sztabie wyborczym Andrzeja Leppera! Do tego nowy prcodawca cały czas mnie egzaminował, np. kazał wymieniać ważniejsze momenty w swoim życiu w porządku chronologiacznym i alfabetycznym. A ja tylko mu odpowiadałam eeeeee? Szok! Do tego chciałam się go spytać jak to możli...
    • 1. Pacjent ma dwoje nastoletnich dzieci, lecz poza tym nie wykazuje objawów choroby psychicznej. 2. Pacjent uskarża się na ból w klatce piersiowej po ośmiu miesiącach leżenia na lewym boku. 3. Podczas badania kolano było zaczerwienione i obrzęknięte, a na drugi dzień zniknęło. 4. Pacjentka nieustannie szlocha i płacze, wygląda także nieco depresyjnie. 5. Pacjentka cierpi na depresję od czasu pierwszej wizyty u mnie w 1996. 6. Wyjątek z wypisu ze szpitala: Żywy, ale bez mojego z...
    • Niby forum wesołe, ale chyba się jakoś wpasowuje. Chodzi mi o autentyczne sprawy jakie przezyliscie Wy lub Wasi bliscy - nie jakiś kolega kolegi, albo "urban legends". Oto garść moich doświadczeń. To akurat przeżyłem: Na pierwszym roku studiów mieszkałem razem z kumplem w wynajmowanym pokoju w domku jednorodzinnym. Mieszkaliśmy sobie w suterenie typu pół okna pod ziemią, ale było OK. Pewnej nocy obudziłem się całkowicie zlany potem. Miałem PEWNOŚĆ, ze ktoś za mną stoi w ciemności...
    • Laura Kiełbasa Stanisław Olewajek Józef Cudo
    • W jednym z biurowców w Warszawie zawsze kiedy wejdę widzę tego samego kolesia który uwaga.....czyści szmatką przycisk od windy.... nie widziałem żeby robił coś innego.... jak musi się nazywać jego stanowisko: button cleaner? Boże w jakich czasach my żyjemy? Dodajcie coś od siebie w tej dziedzinie..... pzdr
    • miejsce: autobus osoby: dziewczęI, dziewczęII DziewczęI - ,,Zepsuł mi się odkurzacz, a ja nie mam kaski, żeby dać do naprawy, a nowego na pewno nie kupię!" DziewczęII - ,,Oj, masakra! A co właściwie nie działa?" DziewczęI - ,,Nie odkurza śmieci tak dobrze jak kiedyś." DziewczęII - ,,A wymieniłaś worek?" DziewczęI - ,,Worek? Jaki worek? To się jakiś worek w odkurzaczu wymienia? miejsce: impreza u koleżanki współlokatorka koleżankiI współlokatorka koleżankiII WKI - ,,W poprzednim ...
    • www.top-design.com.pl/image/big/10602
    • W pewnym małym mieście do Sądu Rejonowego wezwano 50 letniego pijaczka nieszkodliwego na świdka. Ponieważ ów pijaczek nigdy w Sądzie nie był więc dla dodania sobie odwagi przed wejściem na salę Sądową wypił jedno wino marki wino. Ponieważ ów świadek będąc już odważnym na sali Sądowej nie słuchał nikogo tylko wszystko on chciał dokładnie powiedziec zwracając się do Sądu per ty. Wobec powyższego faktu Pan Sędzia poprosił adwokata o zwrócenie uwagi świadkowi aby zwracał się do Sądu "proszę...
    • Sobota rano. Leżymy sobie z mężem w łóżku. Otwieram zaspane oczko i widzę, że mi się przygląda, z takim ciepłym uśmiechem. Myślę sobie: zaraz pewnie powie mi coś miłego... Chwila ciszy... - Jak myślisz, czy PSL zdobędzie 5 procent?
    • jedzie rycerz,jedzie,wtem dojechał do rozstaju dróg.na rozstaju stoi drogowskaz:"jeśli pojedziesz w prawo,będziesz piękny,młody i bogaty.jeżeli pojedziesz w lewo-wtedy cię pojebie..." -przecież ja juz jestem piękny,młody i bogaty-pomyslał rycerz-a co mi tam. i pojechał w lewo. wtem widzi smoka o stu głowach.nie namyślajac sie,dobywa miecz i rzuca się na smoka...pada jedna głowa smocza,potem druga,trzecia i czwarta...kiedy smokowi została ostatnia,przemówił do rycerza: -no co ty,po...
    • Jakie znacie? Takie różne, nie koniecznie prawdziwe. Ja właśnie nic a nic. Czy bylibyście tak mili i dopisali coś? Będę bardzo wdzieczna :)
    • Piszcie o mega chamstwie jakie Was ( Waszych znajomych itd ) spotkało, jak reagujecie i dlaczego wszędzie jest go pełno. Historyjki autentyczne i te zasłyszane. Szczytem chamstwa jest wg. mnie zdrada faceta z przyjaciółką. Zemsta warta 25 lat odsiadki za podwójne zabójstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się