-
Załamac sie mozna, ten Gazik to jakas pomylka. TEraz chodza,
ogladaja balkony i ludziom balagan robia, bo...zdzieraja plytki..jak
mozna sie domyslac, gazik zle zalozyl izolacje, po 2 latach wpadli
na pomysl ,badz sobie przypomnieli ze po raz kolejny spartaczyli
robote i beda ja poprawiac !!!!NIe wiem, jak oni chce pozyskiwac
nowych klientow jak tak podchodza do rzeczy. Tak odstraszaja od
siebie ludzi ze brak slow, spokojnie mieszkac sie nie da, o
pomylkach licznikow nie wspomne,...
-
Witam wszystkich, czy ktos sie orientuje co trzeba zrobic aby uzyskac zgode
na zabudowe balkonu? Czy sa szanse aby to uczynic,jakie trzeba podjac kroki.
Proszę o pomoc :)
-
witam sąsiadów z bloku 105, mieszkam na parterze i posiadam ogródek i tutaj pojawia się moje pytanie czy ludzie mieszkający wyżej to bydło nie posiadające śmietnika w domu? czy koniecznie pety z papierosów i puszki po piwie trzeba wywalać z balkonu bo komuś nie chce się potem wynieść worka na śmietnik czy to tylko zwykły przejaw chamstwa i głupoty, ludzie ja płaciłem za ten kawałek ogródka tak jak wy za swoje balkony i ja nie chodze do nikogo i nie wywalam mu tam śmieci więc będę wdzięczny za...
-
Ostrzegam i mam prośbę do wszystkich sąsiadów, gdyż w sobotę po południu do
sąsiadów mieszkających w 3 klatce było włamanie do mieszkania. Złodzieje
weszli przez balkon. Jeśli koś widział coś podejrzanego to proszę pisać.
-
Chyba gazikowi za bardzo sie powodzi...oswietlenie osiedla jak podczas jakiegoś przesłuchania.Spokojnie na balkon nie mozna wyjsc bo razi w oczy, noc to noc a nie z nocy czlowiekowi dzien robia ...
-
Załamac sie mozna, stado debili idiotow ten Gazomontaz, caly..... w sobote ,kiedy czlowiek ma wolne, okazje posprzatac, pranie zrobic, to nie moze, bo co? Bp debile z gazika musza pilowac, syf robic , przeciez caly ten kurz od tego ich szlifowania czy nie wiem co, osadza na ubraniach ktorer wisza na balkonie, balkon codziennie jest generalnego mycia. Jak tu okno otworzyc i wywietrzyc jak taki halas jest, brakuje mi slow, LUDZIE NIE KUPUJCIE TU MIESZKANIA!!!!!!!!!!!!Zero spokoju, ciagle cos ni...
-
Drodzy lokatorzy,
Może powinniśmy zastanowić się nad ochroną osiedla która pilnowałaby 24 h naszego osiedla - a koszta przecież nie są duże.jak myślicie lokator 103