Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      balkonu

balkonu

(8 wyników)
    • Czy ktoś mi może objaśnić, co może oznaczać taki zapis: "1. Deweloper jest uprawniony do zmiany przeznaczenia lokali położonyh nad kondygnacją podziemną (garażem) w ten sposób, że przekształci je w lokale usługowe lub biurowe, do których będą przynależeć tarasy lub balkony przydzielone do wyłącznego korzystania przez właścicieli tak utworzonych lokali. (...) 3. Zmiany o których mowa nie wymagają zgody zamawiającego." A pod koniec umowy jest klauzula, że: "zamawiający zobowiązu...
    • witam, kupuje od developera nowe mieszkanie 4 pokojowe, ok 85-90 metrow, chcialbym zalozyc w nim mozliwie najbardziej profesjonalna klimatyzacje mieszkanie ma 3 sypialnie z jednej strony, a duzy salon i kuchnie z drugiej, posiada tez dwa balkony nie interesuje mnie wstawianie przenosnego urzadzenia do kazdego z pomieszczen, bo przeciez nie bede kupowal 5 takich urzadzen i nie beda mi one zajmowaly miejsca w mieszkaniu przez kolejnych 50 lat a wiec chce zrobic mozliwei najb...
    • Kupię mieszkanie 2 pokojowe we Wrocławiu
    • Kupię kawalerkę w w dobrym miejscu w rozsądnej cenie.
    • Niniejszym pozwolę sobie założyć temat odnośnie ww. inwestycji. Kupiliśmy tu mieszkanie a odbiory mają być już w styczniu 2008. Jak do tej pory nie ma żadnych problemów z deweloperem i czytając opinie na forum raczej ich nie bedzie. Zapraszam do dyskusji, mam nadzieję, że poznam tu przyszłych sąsiadów.
    • Witajcie, Będę miał pod koniec roku mieszkanie ok. 35 m2 (+ balkon ok. 3m2)we Wrocku do wykończenia. Stan deweloperski (lekko podwyższony - zamontowane wszystkie drzwi). Szukam solidnego wykonawcy, który kompleksowo zajmie się wykończenia lokalu (2 pok., łazienka z wanną, przedpokój, balkon). Na podłodze panele - Classen lub Kronopol, płytki i armatura - Cersanit; farby - Dekoral. Bez szaleństw i pośpiechu - ale chciałbym solidnie. Jaką kasę mam szykować? Podacie jakieś sprawdz...
    • witam, mam pytanie do osób które kupiły mieszkanie w budynku 14,15 czy wiedzieliście że w mieszkaniach na parterze będą tarasy, czy były one ujęte w projekcie? no i czy ktoś wie ile trzeba będzie za nie dopłacać za m2:)? Pozdrawiam i dziękuje za informację.
    • W związku ze zmianami wprowadzonymi przez firmę Atal w projekcie osiedla Cichy Zaułek (dodatkowe mieszkania poddaszowe) i co się z tym wiąże ograniczeniem powierzchni(czy wręcz ilośći) garaży (całkowite usunięcie komórek lokatorskich!!!) pytanie do przyszłych sąsiadów: co wy na to? uważam, że powinniśmy wspólnie wymóc na firmie zadośćuczynienie za te zmiany. Jeśli zależy im na reputacji, nas się trochę zbierze, to powinniśmy coś wywalczyć. Może jakąś obniżkę za garaż, może pomieszc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się