kriss_men 17.02.08, 15:16 Ostrzegam i mam prośbę do wszystkich sąsiadów, gdyż w sobotę po południu do sąsiadów mieszkających w 3 klatce było włamanie do mieszkania. Złodzieje weszli przez balkon. Jeśli koś widział coś podejrzanego to proszę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez560 Re: WŁAMANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 17.02.08, 15:55 Mają gnojki pomysły..Nic dziwnego, bramy sa non stop po otwierane bo przeciez ten od tych bram naprawia i naprawia i wiecznie zle!!!Dzis tez od strony balkonów jest zepsuta brama.Wspołczuje sąsiadom, pozdrawiam kriss_men napisał: > Ostrzegam i mam prośbę do wszystkich sąsiadów, gdyż w sobotę po południu do > sąsiadów mieszkających w 3 klatce było włamanie do mieszkania. Złodzieje > weszli przez balkon. Jeśli koś widział coś podejrzanego to proszę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
damian2009 Re: WŁAMANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 18.02.08, 07:23 Nic dziwnego...bramy pootwierane cały czas.Włamanie dotyczy Nas wszystkich niestety, musimy uważać.Wspołczujemy sąsiadom-) kriss_men napisał: > Ostrzegam i mam prośbę do wszystkich sąsiadów, gdyż w sobotę po południu do > sąsiadów mieszkających w 3 klatce było włamanie do mieszkania. Złodzieje > weszli przez balkon. Jeśli koś widział coś podejrzanego to proszę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
anturia5 Re: WŁAMANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 19.02.08, 12:42 Współczuję, musimy się wyczulić na wszelkie hałasy i obcych kręcących się po osiedlu, tylko jak to zrobić skoro otoczenie (budowy) są bardzo głośne. Sama widziałam jak niektórzy nie zamykają bramki albo drzwi do klatki (może i tylko na chwilę) ale ta chwila może wystarczyć aby ktoś niepowołany dostał się na osiedle. Odpowiedz Link Zgłoś
thekristo Re: WŁAMANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 19.02.08, 18:15 naprawde było włamanie w sobote od drugiej strony bloku?Na ktorym pietrze -jesli mozna spytac - mieszkaja poszkodowani??Wydawało mi sie ,ze balkony sa na wystarczajacej wysokosci by nikt nie prubował sie tam wspinać.Wyrazy współczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
kaz-am Re: WŁAMANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 05.05.08, 08:59 Dzisiaj rano dowiedziałam się od znajomej która mieszka na osiedlu Gazomontażu przy Powstańców,że wczoraj w dzień zostały okradzione dwa mieszkania.Złodzieje weszli przez balkon.Podobna sytuacja była na naszym osiedlu.A najlepsze jest to,że oni mają ochronę,ale jak widać nawet ona się nie sprawdza.Także miejmy uszy i oczy otwarte! Odpowiedz Link Zgłoś