Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      balustrady

balustrady

(5 wyników)
    • poszukuje producentow ciekawych, oryginalnych balustrad. Bede wdzieczna za jakies namiary
    • Witam, potrzebuję informacji na temat najlepiej by było, gdyby wypowiedział się ktoś, kto ma już tego typu sprzęt, przynajmniej rok. Co mnie interesuje: stabilność. Ma to zastąpić balustradę z drewna, która rok po zamontowaniu zaczęła się chwiać. Nie wiem czy to wina materiału ( tzn tego, że jest z drewna) czy wady w montażu, i szczerze mówiąc już mnie to mało obchodzi ( na pewno to nie korniki itp ) Muszę wymienić ją na coś solidnego, wybór padł na to co wyżej, tylko pytanie czy znowu...
    • Marzy mi się balustrada schodów wewnętrznych w marynistycznym klimacie. . Możecie coś polecić?
    • Witam. Mieszkam na 4 piętrze w bloku w mieszkaniu spółdzielczym. Balustrada, która znajduje się na klatce ma według mnie za duże odstępy między poszczególnymi elementami. Mieści się w nich mój 5-letni synek a i większa osoba myślę, że też. Czy Spółdzielnia jest w jakiś sposób zobowiązana do zapewnienia bezpieczeństwa użytkowania klatki schodowej jeżeli chodzi o tę barierkę? Wiem, że jest jakieś rozporządzenie ale dotyczy ono nowych budynków a mój takim nie jest. Czy można powołać się na...
    • Teraz sa betonowe. Jaki to koszt, aby były oblozone drewenm plus porecz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się