Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      banie

banie

(74 wyniki)
    • dostaje się bez żadnego ostrzeżenia? Na ile? i czy objawia się to tym, że nie można się zalogować ( nie występuje komunikat błędne hasło lub login) I czy jak można pisać anonimowo na forach bez wymaganego loginu tzn że przyczyną może nie być ban?
    • od 2001 tu urzęduję. bana nigdy nie miałam, ani nawet jakiegoś testu czy czego tam /dobrze nie wiem o co chodzi- ponoć o Koperniku coś./ ale, że zaczęłam pisać na forum, gdzie można najgrzeczniej mówić, ale dostać odpowiedź typu ohyda/bezsens/chamstwo, to chcę wiedzieć : 1/za ile postów wyciętych jest kara ? jaka kara ? 2/jeśli sytuacja taka : ktoś chamsko mówi, a ja odpowiadam krótko, a treść mojej odpowiedzi jest zgodna z netykietą lecz, by zachować logikę wątku ja jestem wyc...
    • Prosze o szczerą odpowiedź.
    • Wtedy miała miejsce dyskusja na FoM forum.gazeta.pl/forum/w,654,116150878,116150878,Czy_ktos_w_koncu_mi_wyjasni_.html w sprawie zbanowania cafem. Szczegóły na Forum Kobieta forum.gazeta.pl/forum/w,16,116128292,,szanowna_dyrekcjo_FK_.html?s=0 Brały w tym udział - sama cafem i dwie jej koleżanki, logujące się na nicki cafem5, cafem9 i jeszcze inne liczby. Używały takich loginów, żeby podkreślić, że chodzi o sprawę ich koleżanki, w czasie, gdy ona sama nie może się bronić z powodu bana. T...
    • Skoro na forum religia nie ma moderatora to może kto coś zrobi z tym ... 80% jego działalności to łamanie regulaminu. Wiem wiem powinienem unikać ,ale żaden troll bezkarnie po łbie mi skakać nie będzie ; forum.gazeta.pl/forum/w,721,155980915,156024088,Re_Czuc_zapach_formaliny_.html?wv.x=2 forum.gazeta.pl/forum/w,721,155980915,156025623,Re_Chamstwo_golebia.html?wv.x=2 forum.gazeta.pl/forum/w,721,155980915,156024748,Re_brum_swiety_jak_matka_Teresa_.html?wv.x=2 forum.gazeta.pl/forum/...
    • wróciła z urlopu. Dwa razy. Pierwszy raz bez ostrzezenia jak tylko wróciła i dziś za nie moje winy, I jak zwykle mnie oszukała, bo napisała, ze do 22,08 ,a znów na stałe . Nie ja sm sobie popodbijałem wątki. Nie było mnie kilka godzin na forum , z jak wróciłem d domu i włączyłem kompa to zobaczyłem całą stronę swoich wątków. I watki, ze spamuję i zebym przybastował. To celowa robota zwolenników Pis, którzy mnie najpierw popodbijali, a potem klikali na kosz , ze spamuje. Tak się n...
    • Korespondencja wysyłana na forum.abuse pozostaje bez odpowiedzi (i reakcji), więc tutaj się zapytam, dacie bana(*) trolowi o nicku "plebskrzysztof" ? (*) jak znam życie to odpowiedź będzie lakoniczna- nie ;-)
    • Ostatnio dyskutowalismy o tym na pewnym forum i nikt z nas nie wiedzial, jak to dziala i ile postow uzytkownika musi wyleciec, zeby dostal bana. Czy jest to wiedza tajemna, dostepna li i jedynie administracji, czy tez ktos moze zaspokoic moja ciekawosc w tym wzgledzie? :-)
    • Na ośle lądują niektórzy kilkanaście razy dzienni, ja wylądowąłem 3, no moze kilka więcej w ciągu kilku tygodni. Nie jestem z PiS, to nie zamierzam się tłumaczyć dlaczego oni tak . a ja nie i dla czego. Pytam grzecznie i uprzejmie dlaczego dostałem, Bana. Jakie to przestępstwo popełniłem? Pozdrawiam wszystkich z GW
    • Skoro tylu porzadnych forumowiczow nie moze zakladac tutaj watkow to i ja chcialbym sie znalezc w tej grupie. Jura
    • Czy np. za sto lat ban będzie zdjęty???
    • czy ktoś otworzy wreszcie paszczękę i piśnie słówko na ten temat?
    • Jaka jest procedura dawanie bana i blokowania konta. Kto jest za to odpowiedzialny i na podstawiej jakich kryteriów?
    • czy to ban dożywotni jest? ============================ To już druga doba. Rużne rzeczy na forum robiłem ża które dostawałem bana ale nigdy nie trwało to tak długo. Hmmmm.... czyżby ban za nic jest najdłuższy?
    • na FK skoro prawie się dzisiaj nie wypowiadałem? Generalne przeszła mi ochota na pyskówy i mordobicia.... Dlatego jestem niezmiernie zdziwiony.
    • Ban(4)

W imieniu piszących do mnie jako moderatora uzytkowniczek forum moda po raz kolejny zgłaszam konieczność zabanowania la_parisienne_bcbg Można przejrzeć jej ostatnie usuniete wątki. Pomijając charakter forum, jej obraźliwe posty naprawdę zaczynają wszystkich denerwować. Szowinizm, brak kultury i zwyczajne chamstwo. Jeden ban już był i chyba czas na następny.
    • spadek dynamiki zakładania nowych kont. Wiąże sie to bezposrednio z wpływami z reklam oraz wysokościa premii administracji. Dodatkowo sprawa banów wygenerował dodatkowy ruch co terz mozna przeliczyć na pieniądze. ================== Śmieszne, zabanowali nas dla kasy.
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=47714093&a=47736884 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=47714093&a=47736991 I mozecie dac bana jontkowi3. Pozdrawiam, dosc_tego
    • na własną prośbę, czy też to jednak złamanie regulaminu musi być?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się