Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      banie

banie

(29 wyników)
    • Poradźcie mi, jak nie bać się, że ukochany człowiek ode mnie nie odejdzie. Jak zdobić aby codziennie nie zabijać go moją tęsknotą i obawą? Jak nie martwić ukochanego strachem. Przecież przyjedzie moment, że on znienawidzi histeryczkę, która codziennie płacze, boi się i obciąża go swoimi wyimagowanymi stresami. Przecież w każdym jego słowie i czynie widać że mnie kocha. Dlaczego się boję że odejdzie????
    • nie bój się, czekam na Twoj telefon moze to wlasnie Ty okazesz sie...moją romanticą.338227562
    • tak sie strac, przez tyle miesiecy zyc zludzeniami i nic. czlowiek taki stary, a taki glupi:-), a najgorsze w tym wszystkim jest to, ze wcale nie jest madrzejszy po szkodzie, wrecz przeciwnie:-))) Ej, dziewczyny, czy jest ktos, kto jest w stanie was zrozumiec?? Co jest jeszcze w tym wszystkim glupie, to to, iz zupelnie nie ma do niej zalu. Miesiace, ktore przezylismy razem byly jedne z lepszych w moim zyciu. Jakis madrala powiedzial kiedys: "W zyciu najwazniejsze sa tylko chwile" - cz...
    • Ja mam z tym problem ,boje sie tego ze ktoś mógłby mnie pokochac.Kiedy poznaje faceta i dowiaduje sie że czuje on do mnie coś wiecej niż zwykłą koleżenska sympatie, wycofuje się z tej znajomośc.Mam nadzieje że tą prawdziwą milość da się wyczuć bo jeśli nie to ominie mnie w życiu cos wyjatkowego.
    • 13 czerwca 2004 roku; WYBORY DO EUROPARLAMENTU! TWÓJ GŁOS SIĘ LICZY! Głosuj z głową! W Polsce lokale wyborcze będą otwarte w niedzielę od 8.00 do 22.00. JAK GŁOSOWAC? Głosy ważne Głosować można tylko na jedną listę, stawiając znak "x" w kratce z lewej strony obok nazwiska jednego z kandydatów z tej listy, przez co wskazuje się jego pierwszeństwo do otrzymania mandatu. Głosy nieważne Przyczyną nieważności głosu jest: - oddanie głosu na więcej, niż jedną listę, czyl...
    • pracuję od niedawna.Jednak już po pierwszej rozmowie z kierowniczką czułam ,że będzie trudno.I nie myliłam się..jest bardzo żle..I nie chodzi tu oto że kierowniczka zła bo krzyczy..nie..poprostu jest bardzo fałszywa.Myśle,że nie potrafi zarządzac zespołem i wogóle nie reprezentuje naszego sklepu.Czepia sie głupot a tam gdzie powinna zarządzić poprostu ucieka.Ciągle wyręcza się nami a żadna z nas nie potrafi sie odezwać,bo ona twierdzi ze z kierownikiem sie nie dyskutuje a my jesteśmy od...
    • wyglądam przez okno i patrzę i czekam. Zgubił się gdzieś na bezdrożach zimy?
    • Bo juz od dawna kręcę się po nich z jednym celem. Znaleźć wreszcie swoją miłość ... I nic. Nic NIc !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • siebie, zmian, ryzyka, innych pojawia się pytanie czemu ? Może dlatego, że nawet jeśli mamy świadomość tego że zmiana wniesie poprawe, to i tak czesto odpuszczmy, bo wiemy ze nic nie bedzie takie jak kiedyś. dlatego bo boimy sie reakcji otoczenia i samych siebie w nowej sytuacji i okolicznościach. bo kiedyś doswiadzcyliśmy smutkow, rozczarowń i nie chcemy zostać znowu zranieni, a świadomość bólu jest dośc czeto tym co nas blokuje przed podjęciem ryzyka.
    • Jestem nowy ale kilka wątków wystarczyło mi za zdanie na temat jej osoby. Mało takich okropnych ludzi na świecie. Proponuję zasypać adminów z prośbą o zabanowanie jej na amen. Jak widze jej nicka to mi niedobrze.
    • Znowu dziewczyna (mloda studentka) zostsala zamordowana w brutalny sposob na pierwszej randce z facetem poznanym na internecie.Wedlug statystyki tego typu wypadki ogromnie wzrosly z wprowadzeniem w zycie internetu.
    • okna ogacobe,drzewo pocięte pod strzechą,zapas wędzonego mięsa i ususzonych jarzyn w spiżarni,balony z alkoholem stoja w gotowosci, słoma w butach wymieniona...zima mi niestraszna:)
    • tak sie strac, przez tyle miesiecy zyc zludzeniami i nic. czlowiek taki stary, a taki glupi:-), a najgorsze w tym wszystkim jest to, ze wcale nie jest madrzejszy po szkodzie, wrecz przeciwnie:-))) Ej, dziewczyny, czy jest ktos, kto jest w stanie was zrozumiec?? Co jest jeszcze w tym wszystkim glupie, to to, iz zupelnie nie ma do niej zalu. Miesiace, ktore przezylismy razem byly jedne z lepszych w moim zyciu. Jakis madrala powiedzial kiedys: "W zyciu najwazniejsze sa tylko chwile" - cz...
    • dlaczego boimy sie odpowiedzialnosci?? jak juz mamy za cos byz odpowiedzialni to widzimy to w najgorszych barwach??
    • ...że nie zdążę dzisiaj zaistnieć na tym forum. Ale udało się. Co za dzień...
    • właściwie pozostaje jedno wyjście ucieczka z tego przeklętego piekła.
    • na dziewiątą. Ona nie przyjechała, bo się bała. Przeżywała dysonans poznawczy albo ma okres. Krwiodawco dziękuję - Wampir.
    • Tak sobie siedziałyśmy wczoraj w miłym damskim gronie i doszłysmy do wniosku, że najlepszy byłby taki układ z mężczyzną, w którym oboje jesteśmy wolni. Czyli: - nie wijemy gniazdeczka, - nie plączemy się sobie nawzajem po kuchniach, - nie płacimy wspólnych rachunków za światło. - ale jednocześnie kochamy się - wiemy, że możemy na siebie liczyć - wiemy, że do siebie należymy. - spędzamy razem weekendy, urlopy, święta, po prostu jesteśmy RAZEM, jako bliscy sobie ludzie Czy t...
    • Zal(4)

Zal mi was za niebyt czastke krajobrazu zapisana w kalendarzu na wskros wydarzenie dnia szczescie, ktore umknelo brudnopisowi codziennosc w ucieczce przed statystyka Zal, ze poklociliscie sie o moje "jestem" o moje "trwam" I w tym mrowisku takich samych "ja" nikt sie nie podlozyl wszyscy poszli za przykladem owce a pies szczeka... Zal... "Jak okiem siegnac, panuje tu chwila. Jedna z tych ziemskich chwil proszonych, zeby trawaly."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się