Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      banie

banie

(22 wyniki)
    • Moje drogie czy ogarnia was czasem dziwny nieokreślony lęk? Czego najbardziej się boicie? Czy was też nawiedza co jakiś czas to samo straszne przeczucie? Jakby coś się miało wydarzyć? Ja co jakiś czas wpadam w paniczny niemal lęk że mój mąż mnie opuści? Tak po prostu któregoś dnia spakuje się i odejdzie. A ja strasznie boję się samotności.
    • Czy ktoś z was wie,że jeżeli bierze się pigułki antykoncepcyjne i przerwie się ich branie to kiedy mogą wystąpić dni płodne, czy faktycznie płodność wraca od odstawienie pigułek tak od razu, czy trzeba czekac 2 ,3 cykle??
    • witam , czy tez gdy podoba sie wam jakas kobieta i chcecie ja poderwac do pojawia sie u was paniczny ,paralizujacy lęk? czy tylko ja tak mam?
    • czy boicie sie jak uświadamia wam ktoś prawde o waszych niedociagłosciach...?
    • jesli jeszcze tego nie zauważyłyście to ja was uświadamiam
    • Czy boicie się burzy ???????????????
    • Często trafiam na necie na rózne przepowiednie dotyczące końca świata, który ma być już w 2012 roku. Początkowo myślałam, że to bzdury, ale im więcej o tym słyszę i czytam, tym bardziej jestem niespokojna. Może jest w tym trochę prawdy? Tu jest trochę o tym: terra2012.blog.onet.pl/ I tu też: www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=8241&p=3 Nie wygląda to najlepiej... Może już za 7 lat wszyscy źle skończymy? Trzeba żyć pełnią życia, wykorzystać czas, który pozostał... Ja jadę ...
    • nie wiem jak was ale mnie uspokaja i tak jakoś poprawia nastrój... reszty nie powiem :P
    • wkleiać swoich fotek w necie? Przecież z internetu korzystają różni ludzie (psychole również).
    • Bo ja śmierci
    • Hejka, dwa slowa o sobie. Mam 25 lat, w ubieglym roku skonczylam studia ekonomiczne, mam wspanialego faceta z którym jestem od 5 lat. Do tej pory ukladalo nam sie wrecz wysmienicie.... no wlasnie do pewnego czasu aż zaczal naciskać na mnie abym przeprowadzila sie do miasta, do którego sam jakis czas temu wyemigrowal (bo byla tam praca - która pozwalala mu na zyciową realizacje). Niestety ja zostalam w moim rodzinnym miescie z którego równiez On pochodzi. Wiem że chce sie ze mna o...
    • Prosze was!!! pomocy!!! dziewczyny(Kobiety??) Jak mam to zrobiś żeby sie Was nie bać??
    • Ostatnio cały czas chodziłam poddenerwowana, bo bałam się, że mogę być w ciąży. Mam 17 lat i 23-letniego faceta, którego bardzo kocham i z którym uwielbiam się kochać... Któregoś razu niestety tak nas poniosło pod prysznicem, że kochaliśmy się bez zabezpieczenia (tzn. był to "stosunek przerywany" i on wytrysnął na mój brzuch)... Mam nieregularny cykl i bałam się, że mogę zajść w ciążę, ale właśnie dostałam okres i jest już ok. Chcę tylko powiedzieć: DZIEWCZYNY! NIE WARTO SIĘ DENER...
    • mam zamiar rozpoczac wspolzycie ze swoim chlopakiem. bardzo tego chce ,ale jednoczesnie potwornie sie boje...Boje sie,ze jak przyjdzie co do czego,to strach mnie sparalizuje tak,ze nic z tego nie wyjdzie.sama nie wiem,czego sie boje-nie jest to bol,ani ryzyko zajscia w ciaze, po protu chyba dlatego,ze to pierwszy raz,bo na ogol zawsze sie denerwuje,gdy cos robie po raz pierwszy.sama nie wiem,czego oczekuje na tym forum,chyba zebyscie mi dodaly otuchy...no i jest jeszcze kwestia za...
    • Niedawno miałam kolejną "przyjemność" spotkać ekshibicjoniste. Może i są niegroźni, ale uważam, że to zboczeńcy i powinni być karani. Nie mają skrupułów, obnażają sie przed dziećmi, pamiętam, że kiedy byłam dzieckiem zrobił to przede mną i potem tak sie bałam, że przez 3 dni nie wychodziłam z domu. To co robią jest obrzydliwe, niech sobie idą do prostytutki i sie przed nią obnażają !!!
    • Nie wiem....jakoś tak dziwnie mi o tym pisac , ale chciała bym prosić o pomoc..Otóż nie wiem co mi się stało ale od ok 2 mies panicznie boję się jeździć samochodem czy innymi środkami lokomojci co kiedys dla mnie nie stanowiło żadnego problemu...teraz przejechanie kilku kilometrowej trasy jest dla mnie katorgia...nie miała żadnego wypadku poprostu kiedyś źle sie poczułam w samochodzie i zostało mi tak że tam się będę źle czuc...lekarze twierdzą że jestem zdrowa...psycholog powiedz...
    • Dziewuszyska;) mam do Was prośbę... Opowiedzcie nieco o swojej pierwszej wizycie u ginekologa.... Sama myśl mnie przeraża, bo panicznie (w sumie to nie wiem czego), ale się boję... Wielkie dzięki.... boooziaki.... ;)
    • mam wielka prosbe! przyda mi sie kazda informacja.. kilka dni temu kochalam sie ze swoim chlopakiem i to byl stosunek przerwany..zbrandzlowl mi sie na brzusek..i wylkucz\amy to bo nie mozliwe jest ze po tygoniu juz by byly jakies objawy..ale misiac temu bylam u niego an noc i tylko byl maly tegesik ale glowka jego penisa byla w srodku i sie sposcil..myslelismy ze polecialo gdzies obok a to chyba do srodka.. jest jeden plus .. po 2 dniach dostalam okres czyli wtedy prawdopodobnie...
    • dziś byłam świadkiem rozmowy kilku kobiet... i uważam, że to tylko stereotypy i proszę Was Mężczyźni pomóżcie mi je obalić;) jak to z Wami jest, to prawda, że kumplujecie się z kobietami, do których macie obojętny stosunek, a do potencjalnej partnerki nie potraficie wyksztusić słowa i boicie się być wyśmiani?? proszę o szczerą odpowiedź;) i drugie przy którym się uśmiałam... podobno większość z Was uważa za ideał Jessicę Albę... ??:>
    • mam 22 lata, i chce rozpocząć współżycie, ale mam obawy. Nie wiem czy to naturalne, tak sie stresowac, ale spędza mi to sens z powiek!!!co robić????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się