Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      banie

banie

(21 wyników)
    • i zaj..ł Szybkim krokiem zmierzałem do zrobienia fotki licznika 277777. Ale nie, komuś to k.rwa przeszkadzało i wczoraj w nocy spod domu mi sprzątnięto moje wysłużone a6. Na miesiąc przed jego 4 urodzinami, a 2 tygodnie po przeglądzie. Do tego kilka ważnych rzeczy w bagażniku. Mam nadzieję, że złodziejowi stanie w gardle kość z więziennego kurczęcia, a codziennie do snu tulić go będzie zasyfiony gwałciciel. Cóż, katolicki kraj rządzi się swymi prawami - jadąc radiowozem na komisariat u...
    • JAkby nie było, pogrzeb na Wawelu będzie. Przyjechać ma sporo szych z całego świata (włącznie z takimi jak np. gubernator Australii, Emir Kataru czy ...minister transportu Chin (ten ostatni pewnie będzie chciał przy okazji sprzedać naszym nowy samolot ;) ). Patrzcie na listę uczestników pogrzebu: AFGANISTAN Prezydent Hamid Karzaj ARMENIA Przewodniczący parlamentu Howik Abrahamian ALBANIA Prezydent Republiki Albanii Bamir Topi AUSTRALIA Gubernator Generalna Quentin Bryce AZERBE...
    • Dzisiaj rano byłem u kumpeli i zajrzałem sobie na jej laptopie i zobaczyłem o tej strzelaninie. I mówię "O, to teraz będzie. Kaczyński ze swoimi przydupasami będzie gardłował, ze każda krytyka PiS to podżeganie do morderstwa". Nawet miałem na forum napisać, ale już musieliśmy wychodzić! Ale świadka mam :-) ....smutne jest to, że wcale nie było to trudno zgadnąć, czy raczej to, ze takie przewidywanie przyszłości jest realne a nie absurdalne.
    • ...kończąc siódme piwko, po powrocie z grzybobrania, zabrałem się za naprawę samochodu : feler był taki że ramię wycieraczki od strony kierowcy dostalo luzu i ocierało o krawędz maski. a wiec zdemontowalem ramię owinąłem w rećznik podwójnie i wkreciłem w imadło, troche za mocno i pierdoln*ło:((( i teraz się okazuje że to jakiś stop aluminium i pospawać nie można..znalazłem kilka primer na cześci zobaczymy ile handlarze złomem będą krzyczeć ( jutro wydzwonie) Lex, może masz na ...
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3625780.html Jak w temacie. Uważam,że tak. Uważam też,że Papież przesadził.I to mocno.
    • Siedzi człowiek na forum, muzyczka sobie z radia internetowego cichutko leci a tu nagle jak mi nie jebnie o funduszach inwestycyjnych. No normalnie z krzesła zleciałem...
    • ......kołpaki z passata. I to w biały dzień!
    • pl.youtube.com/watch?v=15VsYj5XKkY&feature=related Ja bym się bał.:)
    • Za te jaja z opisami. Sorki, ale zmieniania opisów co pół sekundy nie zdzierżę (choćby dlatego, że mi chmurki zasłaniają pół ekranu ;-) ) Jak sobie naprawisz to puść mi sygnał na komórkę :-)
    • Witam! Ostatnio naszła mnie taka refleksja, czy zdarza się Wam czasem zrobić taki manewr, że po przeanalizwaniu tego co się stało wiecie że było to conajmniej głupie? Albo pomyślicie nad konsekwencjami co by się mogło stać gdyby Wam ten manewr nie wyszedł? Zacznę od siebie: mam często problem z tym, że jeżeli ktoś chamsko zachowa się wobec mnie na drodze to odgrywam się na nim, staram się nad tym panować ale często emocje niestety biorą górę. Wydaje mi się że takie przemyślenia czasem...
    • A mogło być tak pięknie. Kiedys pisaliśmy o bankach, ale miarka się przebrała, mam dość. Chciałam sobie dziś zrobić na spokojnie przelewy. Oglądam strone na 10 sposobów, nic sie nie zmienilo, to czemu do cholery nie moge wpisać nowego odbiorcy. Okazało się, że ten cholerny citibank wprowadził sobie ustrojstwo w dopisywaniu nowych klientów, oczywiście nie informując nikogo o tym. W zupełnie nowych oknach zupełnie od siebie nie zależnych należy: - wpisac odbiorcę, wrócić do menu, doda...
    • -- Na Kurdwanowie giną zielone auta Fot. Wojciech Matusik mska 17-11-2003, ostatnia aktualizacja 17-11-2003 20:25 Na Kurdwanowie giną fiaty, volkswageny, peugeoty. Wszystkie modele prawie wszystkich roczników. Łączy je kolor zielony... czytaj dalej » r e k l a m a Zaczęło się od spotkania spółdzielców, na którym ktoś rzucił: "Kradną zielone auta". Wiadomość, jak twierdzą mieszkańcy, przekazywano z osiedla na osied...
    • Chłopcy ze Stejtsów nie docenili mocy drzemiącej w polskiej wódce :))) miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,4933423.html
    • nt.interia.pl/news?inf=450715
    • praca.allegro.pl/pracaAllegro394601761_tajemniczy_klient_z_samochodem_renault.html
    • serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4011034.html ehhh, tacy sa juz niereformowalni... kolej na hat-trick....
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6980126,Ujeto_sprawce_wypadku_w_Gdyni__Byl_pijany.html Ja bym wolał, żeby tacy debile rozkwaszali się na drzewach a nie na niewinnych ludziach.
    • Właśnie wróciłem z krótkiego około weekendowego wyjazdu w góry. W piątek odwiedziłem Leksusowo, wypiłem pyszny soczek i siłą narwanych 60 oplowskich rumaków pognałem w kierunku krakowskiej A4. Wpadłem na nią w okolicach lotniska, włączyłem muzyczkę, przeczekałem chwilę standardowe zamieszanie przy zjeździe i wskoczyłem na lewy pas. Zaraz za mną wskoczyła biała Scania, przede mną jechał focus, na szczęście zostawiłem sobie trochę odstępu. Zdążyłem się rozpędzić może do 120, Scania został...
    • przedwczoraj pierwszy raz od paru dobrych lat jechałem DK 18 w kierunku granicy w Olszynie i normalnie szok! północna jezdnia gotowa 1,5 godzniy po wyjezdzie z domu byłem na granicy! i to z przerwą na tankowanie. słuszną linię ma nasza partia ;) z powrotem jest gorzej, bo dalej sa "schody do nieba", no ale jak to mówią "nie od razu kraków zbudowano"
    • ...uczył... Jerzy Owsiak? Pytanie takiej treści wystosował skur..ły "Nasz Dziennik" po tym jak Owsiak zaproponował, że za darmo bedzie organizował kursy pierwszej pomocy w szkołach. Mam nadzieję, że redaktorzy Naszego Dziennika i sam Rydzyk kiedyś zdechną, bo nie będzie nikogo, kto umiałby udzielić im pierwszej pomocy. wiadomosci.onet.pl/1283331,11,item.html Ciekawe swoją drogą jak się ma zabranianie nauki ratowania życia ludzkiego do chrześcijańskiego przykazania miłości blixnieg...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się