Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      banie

banie

(37 wyników)
    • Czy może mi ktoś powiedzieć, dlaczego na forach gazety wyświetla mi się dzisiaj IP szubin.net.pl, mimo że mam internet z Netii i do tej pory wyświetlał się zawsze mój prawdziwy IP? Sprawdzałem IP na kilku stronach do sprawdzania IP-ów i na wszystkich pokazał sie mój prawidłowy IP, a to oznacza, że problem występuje na linii mój komputer - serwery gazety (inne być może też, tego jeszcze nie wiem). Jak wyjasnić to dziwne zjawisko?
    • W poniższym poście Ols dementuje, jakoby to on dał Haszowi bana: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=55279016&a=55413834 "> natychmiast zdejmij bana Haszowi Nie ja go nałożyłem, więc zdejmować również go nie będę. Poza tym ban nie dotyczy nicka - aż dziwne, że przez dwa dni połączone siły całego Aquanetu nie podpowiedziały uciśnionemu koledze jak sobie poradzić w tej sytuacji." Jak widać, ten admin, który Haszowi dał bana bardzo odważny jest. Nawet nie ma na tyle cywilnej o...
    • Ten użytkownik forów Gazety szerzy nienawiść narodową do innych nacji: ludzie.gazeta.pl/kruczygcw/0,0.html
    • Pytam jeszcze raz, bo wcześniejsze chyba wycięto. a.
    • za jakie przewinienie można go otrzymać?
    • dla osoby używającej nicka jarek_zielona_pietruszka z powodu wyrażania poglądów antysemickich: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=74941044&v=2&s=0
    • jednym. Czy to na stałe, czy przewidziany jest jakiś rytuał okazywania przeze mnie skruchy?
    • od dwóch dni Giwi wycina na FK posty osoby, która podszywa się pode mnie i wypisuje głupoty. Giwi zgłaszała sprawę wczoraj do administracji, by nick został zabanowany. nie zrobiliście tego. podszywacz dziś harcuje też na Forum Prasa i Media. proszę o zrobienie porządku. Re: tvn reklamuje Grossa olga_w_gorodzie 30.03.11, 23:40 Odpowiedz > lędna wiara piszących z naszej strony szczególnie po zbliżonych doświadczeniac > h Zaburzan, mieli już i ustawę i sprzyjających niby, a coś...
    • Tylko zmiana koloru i nic więcej, nawet można odpowiedzieć takiej osobie. Kiedyś jednak było lepiej.
    • inne niki w tym watku tez wygladaja jak jej niki pomocnicze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=53678946
    • Po momo moich wczesniejszych próś nie został zablokowany. Teraz do mojej prośby o bana, dołączam prośbę do Ciebie Tebe, abyś wytłumaczył powód zwłoki w zablokowaniu dostępu do PdP texowi666 pozostałym uczestnikm forum Pogaduchy do Poduchy. Dzisiejsze zachowanie texa, to chyba wystarczający powód bana.
    • ale jeśli od wysłania postu do jego opublikowania musi minąć pół godziny...to nie gniewajcie się, jesteście niezastąpieni i wspaniali..ale to chyba lekka przesada.
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36312717&a=36390550 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36312717&a=36390735 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36312717&a=36390623 Chłopak sam zaczyna a później jest afera, że niby ja go prowokuję. Zróbcie coś tym wreszcie, bo ten troll zaśmieca forum rzeszowskie i nie da się tam prowadzić normalnych dyskusji. Pozdrawiam
    • Baaardzo prosze w imieniu forumowiczek o zabanowanie uzytkownika szczesliwamamaizona Osoba ta umieszcza spamerskie wątki i posty skierowane przeciwko jednej z forumowiczek - jednoczesnie rozpowszechniajac jej zdjecia. Bardzo prosimy o zablokowanie tego IP. Dosc juz trolli!!!!
    • Bezskutecznie piszę do Was i proszę o odblokowanie konta, ale wszystko pozostaje bez jakiejkolwiek reakcji. Ile można prisać i prosić?
    • Czy Jego sytuacja na portalu została przez Was sprecyzowana?
    • gazety? PS A co z banem na FK?
    • admini(8)

co sie dzieje? w koncu chyba mozecie cos powiedziec a nie wycinac kazdego.dana wisi i pyta ja tez pytam.
    • ..poza Spoleczenstwem i forami pomocowymi mozna jeszcze funkcjonowac jako niezalogowany user? Dostalem wlasnie nie do konca zasadnego bana o rozbudowanej postaci a nie chcialbym przynajmniej niektorych z panstwa opuszczac po 10 latach wspolnej przygody na forach:) Nie chce tez znizyc sie do sytuacji w jakiej na forach egzystuje tu slad binarny p/n ob. Hieniak log. np...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się