blisko

(29 wyników)
  • Witam wszystkich, Chcialam sie zapytac czy byliscie moze w jakims fajnym miejscu niedaleko Wawy - tak zeby na weekend mozna sobie pojechac:-) Pozdrowki
  • Witam:) Jestem studentką psychologii na Uniwersytecie Wrocławskim i z racji tematu mojej pracy magisterskiej poszukuję osób żyjących blisko przyrody, zarówno mieszkających na terenach bogatych w przyrodę, jak i mających z nią częsty kontakt dzięki podróżom, uprawianemu hobby itp. Chętnych poproszę o wypełnienie trzech krótkich ankiet (jedna jest troszkę dłuższa). Będę wdzięczna za wszelką pomoc :) Dziękuję Kasia
  • Witam, szukam miejsca gdzie np. jest kolejka waskotorowa, mozna wynajac lodke-za godne pieniadze, piknikowac na trawce. jesli nie ma nic blisko W-wy to gdzie w promieniu 200 km? dzieki za pomoc es
  • poleccie cos ciekawego,dzieki
  • Może potraficie coś ciekawego zaproponować.Ta Warszawa -wszędzie od niej daleko. A blisko - to tak do 200 km. dzięki
  • Chciałabym wybrać się w najbliższy weekend gdzieś niedaleko Warszawy (z noclegiem). Proszę o pomoc!
  • Witam.Czy ktoś wie gdzie dokładnie znajduje się Camping nr 243 w Darłówku.Na niektórych mapach ukazuje się blisko plaży za hotelem Apollo,na innych na skrzyżowaniu ulic Conrada i Północnej.Jeżeli ktoś zna dokładną lokalizację ,bardzo proszę o odpowiedź.
  • Witam serdecznie,mam ogromną prośbę o podanie fajnego pensjonatu w Świeradowie Zdroju,wiem ,że teraz nie pora na poruszanie wątku nart,ale było by super gdyby znajdował się blisko jakiś tras zjazdowych ,może był ktoś w zimie i może polecić coś fajnego,z góry dziękuje
  • Poszukuję małego domku letniskowego dla dwóch osób na Mazurach z podstawowym węzłem sanitarnym:) Nie mam preferencji lokalizacyjnych. Blisko czystego jeziora, lasu albo w lesie:) Może być w ośrodku. Ważne, żeby była możliwość powędkowania i popływania. Termin letni - do ustalenia. Cena max 100 zł za domek.
  • Wiem, że to jeszcze trochę czasu ale potem pewnie nic nie będzie wolnego... Szukam miejsca na biwak harcerski - w Polsce, w Beskidach, najlepiej jak najbliżej Katowic (czyli okolice Bielska, Żywca czy Wisły). Miejsce powinno byc w miarę blisko stacji kolejowej (do 5 km), ewentualnie chętnie skorzystamy z podwiezienia ;-) Potrzebujemy dostępu do kuchni, łazienkę w budynku w którym nocujemy. Najchętniej spalibyśmy na jednej dużej sali (mogą być np. materace na poddaszu) albo w ...
  • Witam, poszukuję noclegu w Bieszczadach, w ładnej okolicy, w jakimś klimatycznym pensjonacie lub hotelu o dobrym, b.dobrym lub wysokim standardzie, w miarę nowy (okolice Soliny lub połonin). Możecie coś polecić? Dzięki bardzo. Dużo jest różnych "dworów" na stronach dot. bieszczad, ale może macie coś fajnego,ciekawego, ładnie położonego sprawdzonego!! Pozdrwiam
  • zaczynam urlop, czy ktoś mógłby polecić ciekawe miejsce na wyjazd z chłopcami 6-11 , Zakopane , Rabka , Kudowa odpada tam byliśmy ?
  • Czy Ktoś może polecic mi jakiś fajny i niezbyt drogi domek nad morzem. Interesują mnie domki z dwoma sypialniami(3 + 2) oraz z aneksem kuchennym. Chiałabym też żeby domek był w miarę blisko morza. dzięki za każdą odpowiedź. POZDRAWIAM MAJA
  • Planuje przyjechac do Polski w polowie czerwca z moim przyszlym mezem. Nie byl nigdy w Polsce totez chcielibysmy zatrzymac sie w Warszawie na 2-3 dni i troche pozwiedzac. A wiec prosze o jakies propozycje bezpiecznego noclegu blisko centrum tak aby bylo nam latwo poruszac sie. Dziekuje
  • Witam Jestem od niedawna mieszkanką Dolnego Śląska (Wrocław). Nie wiem jakie macie miejsca na spędzenie romantycznych chwil we dwoje - jestem na etapie poszukiwań. Jakie miejsca polecacie w okolicach do 100 km na grilla, piknik we dwoje itp. Jakie plaże (spokojne miejsca - nie te zatłoczone), o fajnym klimacie lub inne miejsca na podobny piknik (wśród zieleni i ładnej scenerii), z daleka od miejskiego gwaru można polecić i warto odwiedzić? Dzięki z góry za pomoc.
  • Krakusy, poradźcie, który hotel polecić Angolom na świeta Wielkiej Nocy? Żeby było blisko centrum ale cicho...(tak, wiem to sprzeczne dane wejsciowe). Ma ktoś jakieś doświadczenia?
  • szukamy weekendowego noclegu w lodzi blisko centrum pls help ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się