Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      blisko

blisko

(34 wyniki)
    • Wybieram się w tym roku do Karpacza, czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, w której części Karpacza najlepiej wynająć kwaterę żeby było jak najbliżej na szlaki ?
    • Jade z 20-stka znajomych w gory ;) Okres 26.12 do 2.01 Szukamy kwatery / pensjonatu / w rozsadnej cenie blisko wyciagow narciarskich. Czy ktos mi poleci? Moze jakas fajna miejscowosc?? A moze konkretny namiar na pensjoant?? ;) dziekuje
    • jeszcze nigdy nie byłam w zakopanym :( proszę napiszcie mi czy blisko zakopanego są ciepłe żrodełka myślę o żródełkach na słowacji,czy cieple zródelka sa też w zakopanym? jak tam dojechac i jaki jest koszt? Bardzo proszę o informacje za co bardzo dziękuje.
    • Szukam kwatery dwupokojowej z łazienką od 23-26 lutego (2 noclegi 2 osoby + 1 nocleg 3 osoby), ze sniadankiem. W miarę niedrogo. Nie musi być super komfort. Chodzi o to, zeby 2 osoby mialy oddzielnnie pokoj ale lazienka moze byc wspolna. Chetnie blisko centrum lub Teatru Witkacego. Moze ktos ma taki namiar?
    • Poszukuję pokoju dwuosobowego z własną łazienką niedaleko centrum Zakopanego. Najlepiej niezbyt drogo. Niekoniecznie z wyżywieniem. Interesuje mnie przyjazd w sierpniu. Pomóżcie:)
    • Witam, cały czas były plany, że jedziemy nad morze. Teraz zastanawiam się nad zmianą kierunku. Gdzie warto jechać na początku sierpnia? Jakie górskie miejscowości? Jakie atrakcje?
    • mam lekki problem. Wiosną wybieram się z dzieckiem w ten rejon do uzdrowiska. Biorę pod uwagę Lądek Zdrój, Duszniki Zdrój, Kudowę Zdrój i Polanicę Zdrój. Może któraś z Was orientuje się, która miejscowośc jest najbardziej atrakcyjna dla turystów. Ja tam nigdy nie byłam. Jadę tam na dwa tygodnie i nie chciałabym się zanudzić na śmierć a jadę pociągiem więc nie będę miała możliwości wielkiego zwiedzania okolicy.
    • Latem wybieramy się z dwojgiem dzieci ( 8 i 10 lat) w Pieniny Prosze o pomoc w wyborze miejscowości dającej najwiekszą możliwość jeżeli chodzi o wyjście na szlaki i o atrakcje dla dzieci. Może ktos ma sprawdzoną, tanią kwaterę? Mam tez pytanie gdzie mozna sie kąpać i gdzie woda jest najcieplejsza:)
    • Hej Szukam towarzysza na górski szlak- Noclegi w schroniskach- długa wędrówka do zmęczenia- z plecakiem- Wiosna- może nie blisko- ale warto się poznać :) Zimą tez można wędrować- choć przyznam nie próbowałam Iwona z Gliwic
    • Poszukuje taniej kwatery na ferie zimowe od 16/1 na 10 dni Cena max 20-25/os 9 2 os dor+ 2 dzieci) moga byc to okolice Zakopanego ale nie koniecznie. Mozliwie blisko wyciągów narciarskich-jezdzą dzieci
    • Gdzie w góry z 3-latkiem Musi być łazienka i wc w pokoju,telewizja.Blisko kompielisko,a jeszcze lepiej jakieś czyste jeziorko:).Mile widziany dostęp do kuchni.
    • Może ktoś z was poleci mi przyjemną i sprawdzoną kwaterę nad jez. Czorsztyńskim? Poszukuję miejsca z którego blisko będzie i do wody i w góry.
    • wybieram się w sierpniu po raz pierwszy w słowackie Tatry (wiem, że na tym forum niby o polskich górach, ale to przecież dość blisko) i proszę o rady - gdzie najlepiej pojechać, gdzie nocować, co koniecznie zobaczyć...myślałam o Niżnych Tatrach (bo przeciez wcale takie niskie nie są), ale ostateczna decyzja jescze nie zapadła, więc jeżeli macie jakiekolwiek sugestie to piszcie. Z góry dziękuję.
    • Czy uważacie że 35 zł. za pokoik od osoby z węzłem sanitarnym i prysznicem w Zakopanem to drogo czy tanio? ( chodzi o sezon letni - lipiec, sierpień)W tamtym roku byłem na początku sierpnia i płaciłem 33 zł ale warunki miałem naprawdę wspaniałe (blisko pks - 2 min, prysznic ,tv).Zastanawiam się czy to dobra cena bo właśnie planuję już następne wakacje. A może znacie jakieś podobne kwatery godne polecenia w tej cenie?
    • jak w temacie - tak żeby była plaża dla tych co lubią plażować i żeby było blisko na szlaki dla tych co wolą wędrować. Solina, Polańczyk? Macie jakieś sprawdzone miejsca? Dzięki.
    • Chciała bym z moim chłopakiem wybrać się na parę dni (3-5) gdzieś w góry:) Jesteśmy z woj. Opolskiego więc w góry będzie najbliżej i najtaniej:) Nasz problem jest takie, że nie wiemy do jakiej miejscowości:) Chcielibyśmy żeby to była mała miejscowość, mało znana:) nie zależy nam na atrakcjach:) chcemy po prostu spędzić razem czas, pochodzić po górach z aparatem:) Więc jeśli ktoś był kiedyś w jakiej małej miejscowości, gdzie pokoje do wynajęcia nie były bardzo drogie, gdzie były ładne widok...
    • spokojne miejsce w Zakopanym ale niezbyt oddalone od centrum - Krupówek 1,5 - 2km i blisko busów - gdzie? czy okolica skoczni to dobry wybór?
    • dwa pokoje dla dwu trzyosobowych rodzin w okresie 25.07.- 09.08.03r jak najbliżej Krupówek w cenie do 60 PLN z żarciem /śniad. + obiadokolacja/ potrzebne pilnie!!! kloska5@wp.pl
    • witam, Jaka miejscowosc polecacie - jako bazę do wypadów w pieniny i gorce? Ma być blisko gór i żeby mozna bylo tam latwo dojechac autobusem (nie posiadam auta). pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się