Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      blisko

blisko

(45 wyników)
    • Witam, Czy ktoś mógłby polecić hotel w Grecji (obojętnie jaki rejon) gdzie jest zakwaterowanie w bungalowach na parterze z tarasem, blisko piaszczystej plaży, i jeszcze w dodatku All? dzięki
    • Witam, proszę mi doradzić gdzie znajdę miejsce z małą rafą blisko brzegu. Jesteśmy zdecydowani na wyspę, na Rodos byliśmy i szukamy podobnego miejsca. Jedziemy z córcią i zależy nam na piaszczystej plaży, czystej wodzie z możliwością zobaczenia blisko brzegu małej rafy. Na Rodos były takie miejsca i mogliśmy godzinali leżeć na wodzie i obserwować rybki. Teraz chcemy pokazać to dziecku. Nie interesują nas dyskoteki i wielkie kurorty. Jeśli znacie takie miejsca proszę o podzieleni...
    • Witam. Od jakiegoś czasu szukam usilnie apartamentu na 4-5 osób (w tym dziecko) w okolicach Koryntu. Tak, żeby było niedaleko do Aten. Czy możecie coś polecić? Próbowałem trochę na portalach z Greckimi linkami ale większość nie odpowiada na maile a ci co odp są bajecznie jak na naszą kieszeń drodzy. Pozdrawiam Jarek GG 5319175
    • Coraz bliżej wiosna. Nikt nie myśli o słońcu w Grecji? Wszystko zamarło. Do roboty!! Dokąd jedziemy na wiosnę? Ja na Kretę. Jak zwykle. Ruszać się!!
    • Czy możecie polecić dobry hotel na Krecie - bede bardzo wdzięczna. Nasze wymagania; - 4, 5 gwiazdek - blisko plaża - piaszczysta - atrakcje dla 2,5-latki (brodzik, plac zabaw, animacje) - dobre, urozmaicone jedzonko (fajnie gdyby było specjalne menu dla dzieci) - byłoby miło gdyby hotel znajdował się w fajnej, z greckim klimatem miejscowości (lub w niedalekiej odległości od takowej). Nasza córcia ma problemy z jazdą samochodem, dlatego nie nastawiamy się na niesamowite zwiedzan...
    • Witam, Planuję letni wypoczynek na wyspie Kos, przeglądam oferty i nie mogę się zdecydować co wybrać, może ktoś jest bardziej zorientowany i pomoże mi wybrać fajny hotel blisko morza- waham się między hotelem Ammos a Euro Village, wybieram się bez dzieci, dwie osoby dorosłe,dzięki za pomoc pozdrawiam
    • witam! potrzebuje pomocy przy wyborze hotelu, miejsca,biura? wiem tylko, ze mam zaplanowany urlop we wrzesniu i pomyslalam o Grecji! Dobry pomysł? jesli tak, to myslalam o biurze rainbown! dobry wybor?moze kreta?hotel???????????? gdzie sie wybrac najlepiej? zalezy mi na wypoczynku,dobrej zabawie i zwiedzaniu...od czego zaczac??? pomozcie!!!plis!!!!jestem mloda osobka i to moj pierwszy wymatzony wyjazd....bardzo mi zalezy zeby byl udany!!!! za wszystkie wskazowki pieknie dziekuje...
    • Witam, Chciałabym się wybrać w ładne miejsce, blisko morza, na rodzinne wakacje z dzieckiem w miejsce jak najbliższe Iraklionu, a właściwie Knossos i Muzeum Archeologicznego. Jeżeli ktoś był w tych okolicach, bardzo proszęe o radę jaki hotel i miejcowośc wybrać, bo jadę pierwszy raz z małym dzieckiem i po przeczytaniu miliona postów na forach turystycznych jestem podłamana oszustwami i jakością organizowanych wyjazdów, więc nie chciałabym utopić pieniędzy i z radością czekać ...
    • czy ktos moglbymi polecic jakis fajny hotelik 3 gwiazdkowy blisko plazy i z jakiego biura podrozy
    • Czy znajdę w pobliżu Aten jakiś fajny kurort z pieknymi plażami i super klimatem. Pozdowionka.
    • Kos(5)

Planuję wyjazd na wyspę Kos , może mi ktoś doradzi jaką wybrać miejscowość[piaszczysta plaża] Jaki klimat tam panuje, czy jest bardzo upalnie?
    • Chcemy wybrać sie na Kretę w lipcu -i rozważam Maleme-hotel + 2 posiłki z biurem lub na wlasna reke Frangokastello i kwatery,gdzie sa lepsze plaze dla dziecka i w ogóle gdzie ciekawiej?
    • Cześć, spotkała mnie wczoraj, w piątek, symaptyczna niespodzianka, i muszę Wam to tutaj napisać:) Napisałam ten tekst w Księdze Gości na mojej www:) i tutaj, dla Was: Postanowiłam podzielić się z Wami tą niesamowitą informacją:) Na mojej stronie w opisie podróży na Kretę' 2001 oraz na Karpathos'2005 wspominam mile niejakiego Petrosa z wyspy Chalki. Dziś zadzwonił do mnie z Poznania nieznany mi człowiek. Spędzał teraz, niedawno, wakacje na małej Chalki i przywiózł mi pozdrowi...
    • Nigdy nie byłam w Grecji chciałabym jechać w tym roku ale kompletnie nie wiem które miejsce wybrać!chciałabym by hotel był blisko plaży ale niekoniecznie w tłumie ludzi,ale też nie daleko do jakiegoś centrum,może coś mi doradzicie?i oczywiscie hotel piekny i porządny i super tani;) :)
    • Witam! Jeśli ktoś z Was tam był, bardzo proszę niech napisze swoja opinię. Zastanawiam sie nad tym hotelem z oferty Neckermanna.Pozdrawiam!
    • Witam Turystów i Podróżników, W maju wybieram się na Kretę, do miejscowości Ammoudara. Będę zakwaterowana w hotelu MARILENA (prawdopodobnie tego blisko elektrowni:). Na forum przeczytałam, że z tej miejscowości, szeroką drobnożwirkową plażą można dojść do Iraklionu, co mnie bardzo cieszy, bo lubię takie wędrówki wzdłuż brzegu morza. Czy mogłabym prosić o jakieś Państwa wrażenia z Ammoudary? Co może przesłonić widok elektrowni, która już mi sen z oczu spędza? :)) Serdecznie pozdra...
    • Czy ktoś z Was był w hotelu Evilion w Nei Pori lub Poseidon Palace w Leptokarii? Wacham się między wyborem jednego z tych hoteli. Wybieramy sie na wycieczkę ze znajomymi z biurem Rainbow Tours w połowie września. Proszę o opinie na temat: 1. warunków panujacych w tych hotelach (wyżywienie, pokoje) 2. czy plaża jest czysta i piaszczysta? 3. odległość od hotelu do centrum 4. dostęp do rozrywki? 5. czy korzystaliscie z wycieczek fakultatywnych? które polecacie?
    • Proszę o opinie, to hotel w okolicach Chanii
    • Witam Czy ktoś wybiera się w okolice Kissamos i Chani z końcem sierpnia?
    • Popdowiedzcie na jaki hotel się zdecydowac w okolicach Chani. Wybór pod kątem BP jest bezcelowy bo na warunkach w hotelu mi zależy najbardziej. Nigdy na Krecie nie byłam i zalezy mi na fajnym hotelu:przyzwoite pokoje z klimą, jedzenie, blisko plaża, i basen. Jadę z dzieckiem 5 letnim, może w którymś są animacje i programy dla dzieci? Poleccie cos, jak możecie. Jak zaczynam czytać opinie o hotelach to mam autentycznie mętlik i żadnego wyboru sensownego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się