Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      blisko

blisko

(30 wyników)
    • Zależy mi na tygodniowym pobycie w jakimś fajnym miejscu, z ładną plażą i atrakcjami ale żeby była też możliwość wybrania się na wycieczkę do Kapadocji. Chodzi o to, aby nie musieć pokonywać dystansu 500-700 km w jedną stronę. Jest taka możliwość?
    • Witam. Planujemy wakcje we wrzesniu w Turcji 2 osoby i 2 letnie dziecko. Może osoby znające Turcję coś nam poradza: -szukamy małego kameralnego hotelu, -blisko lotniska-transfer max godzina, -dobry standard min.4*, -dobre all, -blisko plaża piaszczysta, ładna, najlepiej hotelowa, -bliskość sklepów, restauracji, apteka itp. Może ktoś mógłby polecić konkretne biuro i wycieczkę. Będziemy wdzięczni za każdą poradę, bo w Turcji nigdy nie byliśmy. Na jaką pogodę możemy liczyć w II połowie...
    • jaki hotel polecacie blisko centrum Marmaris dla rodzin z dziećmi - żeby był Mini Club,animacje dla dzieci?
    • Szukam fajnego hotelu na wakacje - przy plaży, blisko lotniska i centrum miasta, z pysznym jedzeniem, pokojami rodzinnymi (2 w 1), placem zabaw, zjeżdżaniami i innymi atrakcjami (są takie?), region nieistotny.Bardzo proszę o pomoc :-)
    • -- plazy?lece 1 raz,nic nie wiem...moze ktos gdzies byl z 6latka np?? no i nie za drogi....czas dowolny od czerwca do sierpna/dziekuje kliknij na LAURA MAKS MA
    • Ten hotel spelnia prawie wszystkie kryteria, jedynie ta kamienista plaza... Cos ktoś podpowie? Zalezy mi by hotel byl przy plazy, z infrastruktura dla dzieci, z ogrodem lub parkiem. Równoczesnie blisko do "centrum" - mozna spacerkiem przejsc sie pod wieczor.
    • CZY KTOS POMOZE ? SZUKAM HOTELU PRZY LADNEJ PLAZY CZYLI ZDAJE SIE ZE DOCZYTALAM ZE NAJLADNIEJSZA JEST W SIDE .Hotel musi sie miescic w strefie turystycznej ze sklepami i knajpkami ,tak zeby sobie pospacerowac z wozkiem .Hotele w lasach i z mozliwoscia 2 km przejscie plaza ODPADAJA .Podoba mi sie w Antalya hotel Mardan palace ale nie ma opcji all incl .prosze o pomoc moze jest tu jakis znawca tematu
    • Chce się wybrać razem z chłopakiem w czerwcu do Turcji. Byśmy chcieli coś w centrum, żeby nie tracić kasy na taxi i blisko tureckiego życia nocnego :)(puby, disco).
    • Mam do Was prośbę: lecę do Dalamanu w XII, w drodze powrotnej przez Istambuł mam 6 godzin czekania na samolot do W-wy i nie wiem czy jest szansa żeby zobaczyć coś ciekawego. Poczytałam trochę z poprzedniego pytania o Istambuł o korkach w tym mieście itp. Może polecicie mi coś co warto zobaczyć niedaleko lotniska. A może w ogóle sobie darować wyprawę gdziekolwiek? Z góry dziękuję za pomoc!
    • Wybieramy sie do Turcji-Alanya od 1 sierpnia zastanawiamys sie nad wyborem hotelu miedzy Kleopatra Beste a Gunes Sun Time.Może ktos był lub leci i może pomógłby w wyborze.
    • Hej, czy ktoś był już w tym sezonie w Alanyi w hotelu Hedef Kleopatra Golden Sun. Opinie z lat poprzednich czytałem. Interesują mnie wrażenia z tego roku - o hotelu i o otoczeniu.
    • Jakie opinie? Lecimy tam 23 lipca z Warszawy.
    • Wybieram sie z mężem i dzieckiem 6letnim do Incekum Beach, który polecacie budynek i pokój abysmy byli zadowoleni, i nie przy głównej drodze, pragnę mieć trochę spokoju.
    • Znam tylko opinie "Tureckeigo" na temat tej wycieczki na Kos :( moze ktos juz był i zda nam relacje? pozdr.Marzena
    • witam, wybieram się w sierpniu do miejscowości Gumbet i chciałam dowiedzieć się gdzie są ładne plaże.Bede w hotelu kivanc, może ktoś zna miejsce godne polecenia do plażowania? Czy pobliżu tego hotelu plaża jest ładna, może warto gdzieś dalej sie udać? będę wdzięczna za info, o hotelu tez jak ktoś może sie wypowiedzieć, pozdrawiam
    • wybieramy sie latem w czerwcu do Turcji do Alanji. Czy może sie ktoś wypowiedzieć na temat tego hotelu? Wybierajac oferte kierowalismy się ażeby hotel usytuowany był blisko plaży, plaża piaszczysta długa i.t.d. A moze ktos by polecił inny region turystyczny Turcji? Bardzo proszę o opinie.
    • Gdzie najlepiej pojechać nad morze tak żeby być w miare blisko tych miejsc, tzn. dotrzeć do nich podczas wycieczek będąc na miejscu?
    • jaki wybrać tani hotel 3* w Alanya? Nie jestem osobą wymagającą, chcę aby jedynie było w miarę czysto i jedzenie do przełknięcia.
    • Byłabym wdzięczna gdyby ktoś podzielił się wiedzą na temat hotelu GRAND ISKANDIL w centrum Gumbet koło Bodrum w Turcji.
    • Witam, szukam hotelu miejskiego- przeszukałam oferty Scan Holiday, Rainbow, Itaki itp- nie mogę znależć hotelu połozonego w centrum miejscowości- wszystkie są kilka km od miasteczka lub na obrzeżach. Może ktos z Państwa był w takim hotelu i może polecić. Region obojętny. Dodatkowe wymagania: all inclusive, czyste pokoje, dobre jedzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się