boliwia

(16 wyników)
  • Muszę dokonać wyboru gdzie pojechać na wycieczkę,nie byłam jeszcze w Ameryce Południowej a biore pod uwagę te dwie opcje- Peru Boliwia lub Brazylia.Może ktoś mi coś podpowie?
  • 27 stycznia w La Paz para austriackich turystów została zatrzymana przez fałszywych policjantów, zaprowadzona na fałszywy komisariat, ograbiona, zmuszona do podania pinów do kart i w końcu prawdopodobnie zamordowana, bo wszelki ślad po nich zagninął. Z ich kart bankomatowych i kredytowych przez następnych kilka dni w różnych miastach wyciągano kasę - w sumie ok. 15.000 $. Szczegóły tutaj: www.bolivia.com/noticias/AutoNoticias/DetalleNoticia32107.asp Cała zabawa z mundurami ...
  • Boliwia(85)

Wyjezdzam w maju do Boliwii. Co konieccznie nalezy zobaczyc? Czy warto wyskoczyc rowniez gdzies poza granice Boliwii? Dokad? dzieki&pzdr KIDU
  • Czesc! Lece w sierpniu do Santiago de Chile na 4 tygonie.W trakcie mojego pobytu chcialabym zwiedzic inne kraje Ameryki Poludniowej (np.Peru,Boliwia lub Argentyna). Gdzie jest najwiecej zabytkow? Gdzie naprawde warto? Jestem studentka a wiec bede sie poruszala autobusami lub pociagami(bo chyba na samolot mnie nie bedzie stac :)) Z goru dziekuje za informacje.
  • Macie jakies ciekawe namiary, informacje... dzieki z gory! Ewa
  • Czy jednak prawdopodobieństwa stania się tam ofiarą zabójstwa jest większe niż gdziekolwiek w Am. Pd.?
  • zwo3119 napisał: O kosztach decydują ci, którzy się na tym znają. Do kosztów należy choćby: Usun ięcie amunicji i broni (na stałe zamontowanych) oraz min broniących bunkry. Lik widacja wszelkich szkodliwych dla zdrowia i bezpieczeństwa pozostałości, usunię cie elektroniki wojskowej jak choćby radarów i czujników. No i w końcu przygoto wanie do cywilnego wykorzystania. Tylko niedonoszony dziennikarz pisze o wyburz aniu, tu chodzi o likwidację. Zostawienie po zamknięciu na kłódkę jest po pro...
  • Czy warto pojechac na wakacje do Argentyny, Boliwii, Chile, albo Peru. Co jest tam ciekawego do zobaczenia?
  • Poszukuję informacji praktycznych dotyczących wyjazdu do Peru i Boliwi. Co zapakowac do walizki, czy potrzebna jest ciepła kurtka? Co warto kupić w Peru itp.Na co należy uważać.
  • wybiera sie ktos do peru? z jakiego biura i ile osób. my, 3 osoby chcemy jechac wrzesien/październik. Jak zebraloby sie wiecej moznaby lepiej negocjowac ceny. pozdrawiam
  • Moi przyjaciele zostali porwani. Wszystkie informacje dostepne sa na www.katharinaandpeter.info
  • Prosze o rade jadę w czerwcu do Peru i Boliwii na jaka pogode mogę liczyć i jakie najważniejsze rzeczy zabrać z sobą.Jest to wycieczka zoorganizowana w wyżywieniem ale zawsze chętnie posłucham tych co wiedzą więcej.
  • Jak juz kilka osob wczesniej, mnie tez interesuje ten kierunek. Co powiecie na wyjazd do Peru od 24.09.? Dobry pomysl? Chodzi mi zwlaszcza o pogode, wolalabym, zeby bylo cieplo i nie padalo :-) Trasa mniej wiecej taka: Lima - Paracas - Islas Ballestas - Nazca - Arequipa - kanion Colca - Puno - Chucuito – Pomato – jez. Titicaca - La Paz - Uros - Andahuaylillas - Cuzco - Machu Picchu - Pisac – Ollantaytambo. Pozdrowionka :-) PS. Uprzedzajac z gory odeslanie mnie pr...
  • .... do Ameryki Południowej :) Na trzy tygodnie Za dwa dni :) - Peru, Boliwia , Ekwador , Wenezuela. Glownie bedzie łaziel po gorach (zorganizowany trekking ) ale pewnie tez zwiedzal jakies zabytki i glowniejsze miasta. Po pierwsze cholernie mu zazdroszcze :):):) A po drugie mam "klopot" bo dzwoni do mnie i sie pyta jaka pamiatke z tego wyjazdu chce miec :) Matka nie chce mu powiedziec "co by chciala" bo sie obrazila ze leci i mowi ze w jego wieku (60 lat) to niepowazne , niebez...
  • W koncu zdecydowalam, gdzie spedzic urlop w tym roku, a niestety nie bylo to latwe . Pracuje w tej chwili nad trasa i ciagle odkrywam jakies szczegolne miejsca do ktorych warto byloby sie wybrac. Czy macie moze jakies ciekawe wskazowki ? Wyjazd juz niedlugo, bo we wrzesniu. Jeszcze sie zastanawiam, czy nie polaczyc Peru z Boliwia, ale to i tak tylko max. 3 tyg. Czy Boliwie zostawic na nastepna podroz ? Dzieki za wszystkie informacje
  • witam :) mam do odstapienia - gratis - pelne opakowanie Paludrinu, jest wazne jeszcze do przyszlego roku, do wakacji, szkoda by sie zmarnowalo, a komus moze zaoszczedzic klopotu- w Polsce nie do dostania, ja wzielam cale opakowanie jak bylam miesiac w Kenii i Tanzanii, praktycznie brak skutkow ubocznych jestem z Warszawy pozdrawiam i czekam na odzew katarzyna p.s. gdybym nie miala czasu tu zajrzec to nr tel. 0-602-712-749

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się