bolu

(4 wyniki)
  • Mam takie pytanie, byłam 3 razy w ciąży i w żadnej z nich nie bolały mnie piersi, czy to jest normalne, czy raczej nie? Dodam, że każa ciąża zakończyła się poronieniem. Czytałam dużo na forach, że prawie każdą kobietę w ciąży bolą piersi. Moze ja mam za mało, lub za dużo jakiegoś hormonu? Robiłam kiedys badania hormonów i wszystkie było w normie. Powiedzcie mi dziewczyny czy każdą kobietę w ciąży musz boleć w piersi? A i przed @ piersi też mnie nie bolą.
  • Termin do lekarza mam za dwa tygodnie, moze Wam uda sie mnie uspokoić do tego czasu :( Po poronieniu krwawiłam mniej wiecej miesiac, nie miałam zabiegu. Po krawieniu wspołzylam. Przed miesiaczka, ktora nastapila miesiac po ustaniu krwawienia mialam typowe objawy (bole krzyza, bol w okolicy jajnikow moze wezlow chlonnych, nie bylo bolu piersi chociaz zawsze wystepuje). Na poczatku brazowe plaminie, takie nity raczej (przepraszam za okreslenie, ale nie umiem inaczej), pozniej jak normalny okr...
  • ból(5)

26.07 miałam zabieg obumarłej ciązy po zabiegu antybiotyk siedmiodniowy w połowie brania antybiotyku pojawił się problem z załatwieniem się (stolec) dośc mocny ból byłam na usg wszystko wygląda ok lekarz zalecił no spe wybraalm już całe pudełko a ból trochę mniejszy ale jednak pozostał wybieram sie do innego gina ale za kilka dni czy któraś z was miała coś takiego?
  • Dziewczyny, w środę miałam łyżeczkowanie. Plamienie brązowe w czwartek i piątek. W sobotę ustało. I nagle w nocy z soboty na niedzielę ostry ból, skurcze i krew świeża, czerwona. Bolało jak ch...całą niedzielę i krwawiłam. Dziś to samo! co się dzieje??? czy to miesiączka? już? proszę o odpowiedź. jak to u Was było po zabiegu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się