Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      bolu

bolu

(3 wyniki)
    • dziewczyny czy to mozliwe? miesiaczka spoznia mi sie juz 5 dni, czuje lekki bol w podbrzuszu, nie mam mdlosci, nie bola mnie piersi(tzn bolaly tydzien temu, ale przestaly). czuje sie tylko bardzo zmeczona...
    • Dziewczyny pomozcie. Boli mnie gardlo a mleczko z miodem nie pomaga. Na szczescie nie mam goraczki. Znacie jakies cudowne sposoby aby pozbyc sie tego bolu? Oczywiscie nie chce stosowac zadnych lekow ale chetnie skorzystam z jakis naturalnych sposobow. Pozdrawiam serdecznie... Jalawenda 36tc
    • mam pytanie do wszystkich przyszlych jak i obecnych mam. jak zamierzacie radzic sobie (albo poradzilyscie) z bolem w czasie porodu? ja osobiscie mialam goracy zamiar rodzic bez zadnego znieczulenia, ale nie uczeszczalam na zadne zajecia w szkole rodzenia wiec po drugim skurczu poprosilam o znieczulenie. i musze powiedziec ze bylam zadowolona. ale w przyszlosci jak bedziemy sie starac o braciszka (albo siostrzyczke) chcialabym jednak sprobowac przejsc przez porod o wlasnych silach....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się