bolu

(13 wyniki)
  • Czesc dziewczyny! Mam oto taki problem: od wczoraj strasznie boli mnie prawy jajnik. Wieczorem bol nasilil sie do tego stopnia, ze prawa noga zaczela mi dretwiec i mialam problemy z zasnieciem. Dzis od rana znowu to samo. Sa momenty, w ktorych bol sie nasila i takie gdzie na chwile odchodzi. Dodam tylko, ze nie mam aktualnie owulacji wiec nie jest to bol okoloowulacyjny a do nastepnej miesiaczki mam okolo 10 dni. ( Poprzedni cykl mialam bezowulacyjny ). Drugi symptom jest...
  • dzis rano dostalam @. i wszystko byloby ok, gdyby nie nastepujace fakty: 1.4 dni wczesniej, niz powinnam 2.bez bolu piersi, brzucha, ogolnego zlego samopoczucia...a zawsze na to narzekam! 3. jak narazie jest bardzo slabiutki.... Co o tym myslicie ?? Czy wszystko jest w porzadku? Dodam, ze w zeszlym miesiacu bralam luteine a teraz jestem w trakcie przyjmowania antybiotykow...Mam sie martwic czy wszystko jest ok?
  • Nigdy nie mailam ajkichs wiekszych problemow, a teraz nie wiem co sie stalo,a le seks stal sie prawie koszmarem. Raz pojawil sie bol, potem wciaz sie powtarzal, a tera ztak sie go boje, ze juz sama nie wiem czy jest on wynikiem stresu i zaciskania miesni ze zdenerwowania czy rzeczywiscie cos jest nie tak. Dodam, ze biore tabletki anty 1 miesiac, na slabe nawilzenie pochwy nigdy nie narzekalam i nie wydaje mi sie, ze to jest przyczyna(sprobuje jednak ajkichs zelow, zeby byc pewna),...
  • Mam tego juz dosc.....na 2-1,5 tyg przed okresem moje piersi robia sie takie bolesne i obrzmiale, ze czasami nie moge w nocy lezec na boku bo wtedy tez mnie bola jak jak swoim ciezarem dotykaja do tapczanu...a naprawde ogolnie nie mam ich duzych! Rozmair 75B!! Nie dosc, ze nie mieszcze sie we wszystkie biustonosze, nie mowiac o sexie, pieszczatach-dotykaniu piersi nawet baaaardzo delikatnie- bo zabijam!!! To nawet przy chodzeniu mnie bola!!! Co zrobic? Jest tak samo jak nie bior...
  • biore logest od 10 m-cy i od poczatku bylo ok bez skutkow ubocznych a teraz juz drugi cykl na 2,3 dni przed miesiaczka boli mnie glowa moze to zbieg okolicznosci ale lepiej dzialac wczesniej niz pozniej. podobnie bylo przy poprzednich pigulkach Cilest - dopiero po okolo 7-8 cyklach zaczela mnie bolec glowa przed okresem. wiec miedzy innymi z tego powodu zmienilam na Logest to dziwne, nie? zazwyczaj dolegliwosci sa najsilniejsze przy pierwszych listkach i mijaja potem. co wy o ...
  • Czy są jakies sposoby przygotowania sie do pierwszego razu? tak zeby nie bolalo? Dziewczyny podzielcie sie doswiadczeniami. Jak to bylo u Was?
  • Bardzo interesuje mnie temat porodow naturalnych w domu (bez pomocy, lub tylko z polozna) i/lub w wodzie. Przeszukalam cale forum ale poza bardzo krotka wzmianka nic nie znalazlam. Prosilabym o wasze komentarze, opowiesci, doswiadczenia wlasne czy zaslyszane, opinie. Musze sie przyznac ze jeszcze nigdy nie rodzilam, ale chce zebrac wiadomosci zeby moc miec pelny wybor. Z artykulow czytanych w necie (przewaznie po angielsku) zaczynam sie interesowac moznoscia urodzenia dziecka we wlas...
  • Mam pytanko, drętwieją mi kończyny (ręce i nogi) czy może to być spowodowane braniem tabletek antykoncepcyjnych (minulet)?
  • Jak w temacie. Od jakiegos roku na mojej lewej piecie pojawila mi sie narosl. Zawssze staralam sie nosic wygodne i dopasowane obuwie. Jednak stalo sie:( i teraz...nie mohge ostatnio zakladac butow z pieta, bo bol jest nie do wytrzymania. nigdy nie bolalo jak teraz. nie mam pojecia, czy istnieje jakis sposob na zwalczenie tego bolu, bo raczej tej narosli nei usune?! jak myslicie? czy moge cos z tym zrobic? nie wspomne o tym, ze wyglada to malo estetycznie.
  • że zakladanie jest okropne,że mdleje się z bolu.Naczytałam się tych opinii i teraz mam stracha,jesooo,jak bardzo się boję
  • Pani Doktor,mam18lat,od pewnego czas(kilku lat,czyli od momentu 1miesiackzi)'pobolewa'mnie brzuch,zazwyczaj po lewej stronie.Zawsz eejdnak mialam okres nieregularny,wiec trudno bylo mi ocenic czy to 'napiecie przedmiesiaczkowe'.To bylo jak skurcze.Zaczelam kilka mnc temu brac tabletki anty.(logest).Od jakiegos czasu nawiedzaja mnie bole,podczas ktorych niemalze czuje jakby moje jajniki byly opuchniete,albo zbyt ciezkie.Mam tez podczas takich bolow wzdety brzuch.KIedy poweidzialam ...
  • jakie macie wspomnienia zwiazane ze strata dziewictwa. krwawilyscie? bolalo? bylyscie spięte? jak przez to przejsc bez stresu (a na trzezwo)
  • Hej dziewczyny! Jestem 3 miesiace po porodzie i piekielnie bola mnie plecy w dolnej czesci. Przypuszczam, ze to od noszenia maluszka! Co robic? Czy sa jakies cwiczenia, ktore przyniasa ulge? A moze jakies masci czy nacierania? Tylko na masciach sa przeciwskazania dla kobiet karmiacych piersia.. :( Mialyscie podobny problem? Jak sobie poradzic? Pozrawiam, Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się