bolu

(3 wyniki)
  • Tutaj znalazlam taki artykul,a raczej wypowiedz Kubicy: "Komentując gwałtowny wzrost zainteresowania swoją osobą stwierdza: - Jestem dumny gdy patrzę na tych, którzy mówili, że nigdy nie dojdę do Formuły 1. Teraz mam ich przed oczami jak mówią, że zawsze wierzyli i kibicowali. Tacy ludzie są dla mnie zerem - stwierdza." sport.onet.pl/0,1248769,1407094,wiadomosc.html Czy warto byc szczerym???Nawet do takiego stopnia,ze mozna kogos zranic??? A co do artykulu,to podoba mi sie jak kt...
  • Dzis, do kosciola, do ktorego chodze co niedziele, przybyl bardzo ciekawy ksiadz. Zainteresowal mnie swoim kazaniem. Z jednej strony bylo bardzo ostre, dobitne, a z drugiej bardzo przemawiajace. Nie zapomne koncowych kilku zdan jego kazania. W swoich slowach, zachecal zgromadzonych do tego, aby nie LEKALI SIE, aby nie bali sie BYC WZGARDZONYMI przez innych. Wlasnie na koniec dodal te pamietne slowa, ze mimo bolu i cierpienia, ktore towarzysza wzgardzonej osobie, tak naprawde, nigd...
  • Zagladnelam na Forum Makoby i to jest straszne jak bol dotyka takich maluchow: ( PS.Wszystkie wspomnienia wrocily ze zdwojana sila:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się