Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      bondy

bondy

(4 wyniki)
    • (niestety kolejnej) dziewczyny - "ty głupia kozo" chyba jakiś apel do telewizji należałoby wystosować w tej sprawie? bo miarka się przebrała
    • on co chwila ma nową, to murzynkę to azjtkę czy one nie zdaja sobie sprawy, ze w jego zawodzie to on musi podróżować? a na takich delegacjach no to wiadomo co się wyprawia, a mimo to jak ćmy do światłą - eh żal mi was dziewczyny bonda
    • Co takiego jest w Bondzie, że mężczyźni ciągle marzą by nim być? Nie zrozumcie mnie źle, nie marzą o niebezpieczeństwie, wykończeniu fizycznym i psychicznym, oraz służbie królowej. Marzą o chodzeniu z kąta w kąt z nachmurzoną miną, koniecznie w garniturze, i koniecznie, absolutnie koniecznie, z przynajmniej dwoma kociakami u boku. Ostatnio zdradził się raper Diddy. Czarni też marzą o byciu Bondem, a co?! Efekt jego ciągot można zaobserwować na tym żenującym wideo. pl.youtube.co...
    • przez ostatnie pare tygodni leca tu u nas jakies odgrzewane "Bondy" stare , z Sean Conry w roli tytulowej. I OK lubie go zwlaszca "russia House" i "The last knight" ...Ale.. to co oferuja "bondy", nawet dla takiej "sredniej" feministki' jak ja jetst burzacym krew w zylach doswiadceniem. Bondowe panienki , ktore jak twierdzi bohater w rozmowac telefonicznych sa tylko "odgrzewana kolacja" , Tancerki "brzucha" zmyslowe i poddancze i swoim kunszcie , odzrucane przez niego pogard...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się