Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      brak seksu

brak seksu

(3 wyniki)
    • Wezcie pod uwage rowniez fakt, ze nie kazdy czyta fora samotnie i w domowym zaciszu, czasem zaglada sie na nie w towarzystwie. I moje towarzystwo ma teraz szanse zaobserwowac na moim ekranie takie napisy, jak "KOBIETA 46-LETNIA!!!" (nie ujmujac niczego kobietom 46-letnim - ale nie identyfikuje sie jeszcze z tym pokoleniem) tudziez BRAK SEKSU W MAŁŻEŃSTWIE, he he. Pomysleliscie o tym? ;) Ciekawe, czy panowie byliby zachwyceni, gdyby czytajac jakies forum prywatne z kategorii "Mezczy...
    • Tak sie sklada, ze regularnie czytuje i pisuje na jedno z forow prywatnych. Niech mi ktos wytlumaczy, jaki sens ma sytuacja, gdy 1/3 strony po prawej zajmuje kawalek katalogu forow prywatnych, pelen dziwacznych i przypadkowych nazw typu "Costam costam speszjal ediszyn" czy "Brak seksu", z ktorych 3/4 i tak jest zamknieta, a zadne z nich mnie nie interesuje? W zyciu nie klikne w zadne z tych forow, ktore nie sa nijak powiazane tematycznie z tym, ktore czytuje. Z mojego punktu widze...
    • Proszę - nie skazujcie nas na stałą, irytującą reklamę nieinteresujących nas for. Na zbyt szerokim panelu, boldem, utrudniającą nam czytanie tego, co nas interesuje. PRZYKŁADY: Wejdźmy w "Migrena". Co proponuje się użytkownikom? Codzienną, stałą reklamę: -Ortodoncji -Łysienia plackowatego -Nowotworów -Boreliozy -Choroby dwubiegunowej To oni teraz to dopiero dostaną migreny. "Ornitologia" - co utrudni czytanie forum ornitologom? -Cocker spaniel -Golden retriever -koty -labr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się