Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      brak seksu

brak seksu

(8 wyników)
    • witajcie! sama często innym radzę w różnych sprawach,a mam okropny problem. Jestem z mym facetem od prawie 2 lat, KOCHAM GO,bo żyję jego światem, chcę by był szczesliwy,z drowy, troszczę się o niego czasem aż za bardzo. Nie kocham sie z nim prawie od 2 miesięcy! Nie potrafie, nei chcę i nie moge! Przestał mnei jakoś kręcić, podniecać a mimo to bardzo mi na nim zależy. KAzdy kontakt, a wlasciwie proba seksu z nim konczy sie mym bólem i jakims kacem moralnym. Postanowiłam się nie zmuszac,...
    • Hey! Jestem z swoim chłopakiem 2.5 roku... Ja jestem jego 1 partnerką a on moim 1 partnerem....zaczęliśmy od neckingu..petting.. sex oralny... Ja jestem już gotowa na prawdziwy sex.. mówiłam mu o tym wiele razy ale on mówi że NIE CHCE!NIE JEST GOTOWY!! Ja tego nie rozumiem.. ZAWSZE MYSLAŁAM ŻE MĘŻYCZYZNA zawsze chce i czeka tylko kiedy kobieta mu pozwoli... Pytam się więc czy jest to moja wina? nie podobam mu się już? znudziłam się? czy może z nim coś nie tak ?:( Nie wiem co mam ...
    • jesteśmy razem od prawie 3lat i jeszcze się nie kochaliśmy. ja bardzo chcę , on... sama nie wiem. chyba też. zawsze kiedy zacznam o tym rozmawiać on urywa wątek. pieścimy się... i to wszytko. pomóżcie mi!!!
    • Witam kochani! Od 3 dni biore tabletki antykoncepcyjne... W sobote ostatni raz się kochaliśmy... Przed okresem miałam grzybice pochwy więc bardzo mnie szczypało i bolało mimo że wiele razy próbowaliśmy ból był nie do zniesienia.. :-( Od paru dni nie mam WOGÓLE OCHOTY NA SEKS :( Bardzo się martwie :( Bo kiedyś moje libido było BARDZO WYSOKIE.. codziennie mogłam to robić.. nie mogłam wytrzymać a teraz?? To przez tabletki?? a może to ze ciągle w głowie mam ten ból ?:( Co robić?? Bar...
    • Ktoś ma jakieś sugestie??? Tylko bez kijów od szczotek, kaszanek, świec itd.
    • Dziewczyny jak sobie z tym radziłyście? Piszcie kochane. Ja na razie recepty nie mam. Wszystko poachnie mi moim byłym. A że się szanuję, tanio skóry nie sprzedam. Choć łowców nie brakuje.
    • Ludzie, Czy to jest możliwe żeby być 30-letią dziewicą? Nigdy nie miałam chłopaka choć seks interesował mnie od końca postawówki mniej więcej. Coraz bardziej mi doskwiera niemożnośc seksulanego rozładowania się, ale dziś w nocy śniło mi się, że kocham się z facetem i płaczę ze wstydu i upokorzenie, prztulam się mocno do niego ale tylko dlatego żeby nie widział, że płaczę i nie widział mojego ciała którego się wstydzę bo po wielu historiach z odchudzaniem i tyciem nie wygląda n...
    • WAŻNE!!!!!! Prosze z całego serca o pomoc...jeśli ktoś będzie wiedział kiedy i na jakim kanale jest powtórka meczu piszcie !!!! podejrzewam że na Polsat Sport Extra, tam zawsze są powtórki meczy...ale prosze was jak bedziecie wiedzieć kiedy to piszcie odrazu!!! z góry dzięki bużka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się