Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      brak seksu

brak seksu

(7 wyników)
    • Hej, piszę pod zmienionym nickiem (wiem, uwielbiacie to...tak, wstydzę się pisać pod własnym), potrzebuję opinii osób postronnych a z przyjaciółkami nie chcę o tym gadać. Mój mąż ponad pół roku temu zmienił pracę na powiedzmy, wymagającą pod względem czasowym - pracuje 6 dni w tyg, zaczyna bladym świtem. Chadza spać około 21 (...) i jest wiecznie potwornie zmęczony, do tego długo chorował w okresie zimowo - wiosennym no i przełożyło się to na jego ogólną kondycję. Już od początku roku nasze...
    • Spotkałyście się? Stosujecie? Oczywiście nikt się nie przyzna, ze stosuje;) Mi dziś opowiedziała koleżanka o sytuacji, keidy ona była w pracy na nadgodzianch,a na nastepny dzień mieli przyjść gości i mąż został poproszony o ogarnięcie kilku rzeczy zapomniał. Ona wróciła, a on przed tv.Śpi. Nic nie zostało ogarnięte. Koleżanka padnięta zrobiła to sama Zapytałam czy sie pokłócili, jak sie tłumaczył itd. A ona, że nie dała mu się wytłumaczyć, więc jedyne rozwiązanie to "ban na seks" Dl...
    • Ja protestuje. Jestem przeciw opcji BRAK SEKSU. Naprawde niedługo wpadnę w ciężką chorobe, juz się zaczyna - tiki nerwowe, nerwica, bóle kręgoslupa!!!! Ale to już DZIŚ!!!!!! Kto jest ZA?
    • Po ciąży prawie całkowicie minęła mi ochota na sex. Dziecko ma już roczek,nie karmię go piersią,śpi 11 godzin w nocy. Mąż ma do mnie żal nie nie chcę się kochać. Jak już dojdzie do zbliżenia to lubie sex, jest fajny. Ale żeby coś zacząć, czy jak mąż coś tam chce zainicjowac to nie mam ochoty. A jak czasami mam małą ochotę to po prostu mi sie nie chce. Często też on chce sie kochac wieczorem, a po 22 czasami to jestem zmeczona, bo to ja wstaje o 7 do dziecka. Jak pomyślę wtedy "s...
    • Drogie Mamy, Dzisiaj zaczął się dla mnie fatalnie dzień… Ale żeby dokładniej zrozumieć problem, muszę zarysować ogólnie stan rzeczy…. Jestem w 16tyg. ciąży (nieplanowanej ale teraz oczekiwanej z radością), mam już dwuletniego synka, który jest najdroższym skarbem dla mnie i mężą. Ale mam problem natury ściśle intymnej. Od dawna tak jest, że mąż ma większe potrzeby seksualne niż ja. Jest tak, że kochamy się co drugi dzień… ale gdy nie daj Boże nastąpi jakieś odstę...
    • nie dogadujemy sie a jedyne co nas laczy to dziecko:11mscy. nie jestesmy dla siebie wsparciem,wrecz obowiazuje zasada: "wszystko co powiesz moze byc wykorzystane przeciwko tobie". czy znacie przypadki takiego zwiazku? nie szanujemy sie wzajemnie,ogarnia mnie rozpacz ale nie moge tego pokazac bo bedzie mial satysfakcje..musze grac ...dla dziecka. nie chce byc samotna matka...tylko jak dlugo tak mozna obok siebie zyc?????cale lata???
    • macie czasami ak,ze nic wam sie nie chce,wszystko dookola wkurza,rozwalilybyscie po kolei kazdego czlowieka,smutno jakos i nie wiadomo o co wam chodzi?? aha...i to nie jest napiecie przedmiesiaczkowe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się