Forum eDziecko eRodzice Życie rodzinne
ZMIEŃ
      brak seksu

brak seksu

(5 wyników)
    • Witam! prosze mi powiedziec co mam robic, moje zycie seksulane leglo w gruzach po narodinach dziecka, czyli dwa lata temu,w sumie w ciazy jzu sie zaczelo. nie mialam ochoty w ciazy, po porodzie kilka miesiecy odsuwalam meza mimo, iz on mnei zachecal do skes.e teraz jest chyab odwrotnie to ja go namawiam, i kazdego dnia mowimy ze moze to dzisiaj ebdzie ten dzien,a pozniej jaks wymowka. wlasciwie zachwoujeemy sie tak jakbysmy nie wiedzieli jak sie mamy do tego zabrac. ostatni nasz stosun...
    • Witam, mam pewien problem. Jesteśmy z mężem dość dobrym małżeństwem (jesteśmy razem od 8 lat). Dzielimy się obowiązkami, on jest delikatny, zakochany we mnie, ale w jakiś taki zaborczy sposób - wszędzie chce być ze mną, jak mnie nie widzi jeden dzień to już jest smutny, itp.. Mamy syna 5-letniego. Tylko, że mnie czegoś brakuje. Odkąd się urodził synek, nasze kontakty seksualne są sporadyczne, może 5 razy do roku, teraz od 4 miesięcy nic...Ja posiadam dość duży temperament, mąż ni...
    • Mam problem z mezem tzn bardzo czesto klocimy sie o seks a raczej jego brak. Dwa lata temu urodzilam dziecko i od tamtej pory moj stosunek do seksu zmnienil sie. Nie mam wogole ochoty i czesto sa to tzw szybkie numerki. Maz nie jest z tego zadowolony. Staram sie poswiecac mu wiecej uwagi ale czesto jest tak ze wieczorami jestem poprostu zmeczona i marze tylko o tym zeby sie wyspac. Spedzam cale dnie z dziecmi, sprzatam, gotuje zaprowadzam i przyprowadzam ze szkoly. Tylko najmlodsza jest...
    • Jesteśmy młodzi oboje po 30. Mamy jedno dziecko i więcej już nie chcemy. Po porodzie założyłam spiralę, która w połowie zmniejszyła ochotę na seks druga połowa zabiła go kompletnie-sypianie z moim mężem nie przynosi mi jakiejkolwiek przyjemności (nigdy nie było rewelacji ale teraz jest klapa). Mój mąż ma cały czas ochotę, ja wogóle więc wykonuję moją pracę. Rozmawialiśmy o tym ale on widzi tylko swój punkt widzenia i ciągle chodzi nabuzowany, nieszczęśliwy, obrażony,skrzywdzony ...
    • Witam! Jesteśmy razem od 9 lat. W naszym związku bywało różnie, raz wzloty raz upadki...ale jeśli chodzi o seks jakoś to zawsze było. Odkąd jednak zaszłąm w ciążę i urodziła się nam córka (ma teraz 9 mies.) praktycznie wogóle się nie kochamy. Mi szczerze powiedziawszy się nie chce, nie mam wybujałego popędu ale przyznam że mi tego brakuje. Mąż też chodzi ze skwaszoną miną bo jemu też brak seksu. Niby wszystko powinno być OK ale niestety nie jest. Kochamy się raz na miesiąc. Wyda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się