browary

(6 wyników)
  • potrzebuje rady Poznanianek :) po dlugim weekendzie wybieram sie w podroz do rodziny i starym zwyczajem robimy sobie parogodzinny postoj w Poznaniu kiedys "po drodze" bylo nam tylko centrum ETC w Swarzedzu ostatnio za kazdym razem zatrzymujemy sie w Plazie i teraz moje pytanie - ktora wg Was galeria jest warta jeszcze odwiedzenia? cos kolacze mi sie po glowie Kupiec Poznanski, Stary Browar? interesuja mnie konkretnie sklepy dzieciowe zwlaszcza :) i koniecznie Zara (chce kupic jakie...
  • Wiec, kochane, jade w srode na jeden dzien do Poznania, a ze ostatnio bylam tam jeszcze w epoce przedgaleriowej, pytam: gdzie najlepiej uderzac? :)
  • poradźcie proszę - czy w starym browarze w H&M są fajne ( niedrogie) ciuszki dla chłopców w przedziale wiekowym 1,5 - 2 lata a może w Pati - Max. Dodam że wystarczy mi czasu na okolice starego browaru ewentualnie P i M. A może wiecie gdzie są jakieś promocje? dzięki
  • czy w starym browarze w H&M jest dzial dla kobiet w ciazy? i czy w centrum Plaza jest taki dzial w HM?
  • Drogie Emamy z Poznania !!!! Mam ogromna prosbe, w polowie kwietnia wybieramy sie do Poznania na ogromne zakupy. Chodzi o ubrania: buty, spodnie, plaszcz itp.dla meza cos nie cos dla mnie i naszych maluszkow. Bedziemy w Poznaniu jedynie jeden dzien.!!! Chcemy wszystko kupic najlepiej w jednym miejscu. Chodzi mi o cos ogromnego gdzie mozna dostac wszystko a zarazem w rozsadnych cenach... Poznania nie znam i nie mam pojecia gdzie mam jechac i tu ogromna prosba do Was emamy....pomoz...
  • Wybieramy się z mężem i z dzieckiem w połowie września do Poznania. Czy mogłybyście nam podpowiedzieć, gdzie można tanio się zaopatrzyć w pampersy, gdzie sa sklepy z fajnymi ciuszkami dla dzieci. Z góry serdecznie dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się