browary

(15 wyników)
  • Bardzo czesto ostatnim czasy widze czarna smuge nad wiekszascia miasta na niebie, zrodlo jej ... komin browaru Ciechan ... co oni tam Papieza wybieraja i wybrac nie moga? a tak calkiem serio, czemu browar sasiadujacy z Urzedem ma taka taryfe ulgowa? Nikt tego nie widzi? nikt nie moze sie tym zainteresowac?!?!?! Przeciez to chodzi o moje Twoje nasze zdrowie!!!
  • Z zaniepokojeniem przeczytałem tekst w TC o Browarze Ciechan i ich rządzącej wierchuszce. Przykro zrobiło mi się, że tyle firma wkłada starań w swój pozytywny image a tu taka bomba. www.tc.ciechanow.pl/aktualnosc-9507-ciechanowski_browar__piwny_majstersztyk_jakubiaka.html
  • Dlaczego miasto ignoruje nasz browar i na swoje imprezy zaprasza konkurencję Ciechana .Uważam ,że to za nieetyczne działanie Prezydenta
  • Może panowie to rozwiniecie ? Skończyła się wasza niezależność. Wasz portal mogę czytać ale periodyki browaru już nie. Nowy TC ? Oj jak ludziska się szybko zmieniają.
  • Coś pozytywnego w stosie tych negatywnych opinii o Ciechanowie: Prawdziwy smaczek małego browaru Życie Warszawy - Piotr Szymaniak 08-01-2009, ostatnia aktualizacja 10-01-2009 18:43 Cytat: Prawdziwy smaczek małego browaru Jakie jest ulubione piwo warszawiaków: Żywiec, Lech, Królewskie? Nic z tego. Ostatnio serca i podniebienia w stolicy podbija... piwo Ciechan. Dlaczego małe browary tak zyskują na popularności?. Teraz wszystkie piwa są jednakowe. Różnią się tylko cenami i e...
  • Czy ktoś ma może więcej informacji na temat w/w
  • W sobotę mecz4ligi Mks Ciechan Ciechanów - Kasztelan Sierpc początek godz16ta będzie to zarazem rywalizacja dwóch głównych sponsorów obu klubów.
  • ostatnio piłem piwo Ciechan i spojrzałem przy tym na etykietkę, jest na nim adres warszawski. mam pytanie czy cała administracja firmy znajduje się w stolicy czy może warszawka zostawiła Wam miejsca pracy w biurze?
  • PODOBNO POWSTAŁ NOWY LOKAL PRZY BROWARZE CIECHANOWSKIM WIECIE COS NA TEN TEMAT?
  • Czy ktoś był już w tym lokalu ? Jaki jest tam klimat np. 15, 20 30 czy 40- latki? czekam na opinie. Muszę gdzieś 5 lutego zaprosić znajomu=ych. Co polecacie?
  • Co myślicie o tej knajpie, nigdy tam nie byłam. A dziś sie tam umówiłam z koleżanką...
  • Oczywiście mam na myśli piwo z kija.Dlaczego naszego lokalnego piwa nie możemy sie napić w innych pubach,pijalniach,bądź lokalach gastronomicznych tylko w pubie Ciechan czy latem w ogródku.To chyba powinno być ważne dla Browaru aby swój produkt był w miarę dostępny w mieście i jego okolicach.Po drugie na pewno by na tym zarobili,bo chętnych na nasze piwo z kija znalazłoby się w każdym lokalu,gdzie byłoby dostępne.
  • Gdy pijam Ciechana to znajomi zwykle dziwia sie czemu pije te "dziadostwo" zamiast kupic sobie Tyskie,Lecha czy innnego Heinekena podczas gdy ludzie z wiekszych miast , koneserzy zabijaja sie ( w cudzyslowiu oczywiscie :) ) zeby dostac nasze swietne , swieze, niepasteryzowane piwko ! Ludzie wiecie ze Ciechan jest uwazany za jedno z najlepszych polskich piw ? Zaloze sie ze ci co mowia na niego dziadostwo tak naprawde go nigdy nieprobowali. Czy tu sa jacys piwni smakosze? PS.Polecam stron...
  • i nie oświetlił ich np. pochodniami ? Kto organizował te biesiady ? Tam powinno być mnóstwo stolików . Biesiada to biesiada . No i znow klapa .
  • Czy to prawda, że dziś, na "biesiadzie" zorganiozwanej przez Gambrynusa zostało zaprezentowane nowe ciechanowskie piwo ?? Słyszałem, że się zwie "Ciechan" i ma być lepsze niż Gambrynus!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się