-
robimy ustawke, zbiorowe picie browarow i wódy na stadionie i obwodnicy,
zapraszamy :-)
-
www.sfora.biz/Polacy-nie-chca-pic-piwa-a15883-30
Dziwi to kogoś ? Czy te siki które z resztą i tak w większości nie są już polskie, przypominają w ogóle jeszcze piwo ? Przecież produkcja z koncentratów, dodawany etyl zamiast fermentacji drożdży to jakaś kpina. Nieoceniony jest ten spirytusowy posmak po wypiciu "polskiego" szczocha :)
Jesteśmy skazani na piwa małych, lokalnych browarów których wyroby są ciężko dostępne. Możemy też kupować zacne wyroby sąsiadów z zachodu - Niemców - kt...
-
gdzie można kupić w W-chu i okolicach piwo Izerskie ewentualnie inne z browaru w Czarnkowie .rewelacyjne piwo .tylko niestety( być może narazie )mało jakoś dostepne w naszym regionie .z góry dzieki za podpowiedzi.
-
Gdzie serwują najlepsze, nierozwodnione piwo w Wałbrzychu? Czy w okolicach jest gdzieś jakiś browar? Do załozenia tego wątku zainspirowała mnie stronka www.piwarium.pl
U nas niestety nie ma wielu piw które sa tam prezentowane np. japońskie, szwajcarskie, hiszpańskie, rosyjskie. Z tego co naliczyłem są tam piwa z ponad 30 państw.
Jest w Wałbrzychu jakiś sklep dobrze zaopatrzony w piwa z całego świata? Mam ochotę na jakąś odmianę.
-
Czy ktoś robił w domu piwo domowe tzw. brew-kit kupione na allegro? Dobre takie piwo? Opłaca się zaopatrzyć w taki sprzęt?
-
Witam. Poszukuje piwa Ciechan miodowego które nabyłem w schronisku Orle w Jakuszycach. Czy wiecie gdzie w Wałbrzychu można dostać ten przepyszny browar? ( proszę o odpisywanie normalnych postów).
-
jak w temacie gdzie w Wałbrzychu można kupić piwo niepasteryzowane i bez
konserwantów np.takie jak Noteckie z browaru w Czarnkowie ( www.browar-
czarnkow.pl/piwo.html ) ale to jest u nas nie dostepne, może więc jest jakieś
inne z naszego regionu.
-
to już trzecia. Czy ktoś się przyłączy?
-