browary

(9 wyników)
  • robimy ustawke, zbiorowe picie browarow i wódy na stadionie i obwodnicy, zapraszamy :-)
  • www.sfora.biz/Polacy-nie-chca-pic-piwa-a15883-30 Dziwi to kogoś ? Czy te siki które z resztą i tak w większości nie są już polskie, przypominają w ogóle jeszcze piwo ? Przecież produkcja z koncentratów, dodawany etyl zamiast fermentacji drożdży to jakaś kpina. Nieoceniony jest ten spirytusowy posmak po wypiciu "polskiego" szczocha :) Jesteśmy skazani na piwa małych, lokalnych browarów których wyroby są ciężko dostępne. Możemy też kupować zacne wyroby sąsiadów z zachodu - Niemców - kt...
  • gdzie można kupić w W-chu i okolicach piwo Izerskie ewentualnie inne z browaru w Czarnkowie .rewelacyjne piwo .tylko niestety( być może narazie )mało jakoś dostepne w naszym regionie .z góry dzieki za podpowiedzi.
  • Gdzie serwują najlepsze, nierozwodnione piwo w Wałbrzychu? Czy w okolicach jest gdzieś jakiś browar? Do załozenia tego wątku zainspirowała mnie stronka www.piwarium.pl U nas niestety nie ma wielu piw które sa tam prezentowane np. japońskie, szwajcarskie, hiszpańskie, rosyjskie. Z tego co naliczyłem są tam piwa z ponad 30 państw. Jest w Wałbrzychu jakiś sklep dobrze zaopatrzony w piwa z całego świata? Mam ochotę na jakąś odmianę.
  • Czy ktoś robił w domu piwo domowe tzw. brew-kit kupione na allegro? Dobre takie piwo? Opłaca się zaopatrzyć w taki sprzęt?
  • Witam. Poszukuje piwa Ciechan miodowego które nabyłem w schronisku Orle w Jakuszycach. Czy wiecie gdzie w Wałbrzychu można dostać ten przepyszny browar? ( proszę o odpisywanie normalnych postów).
  • jak w temacie gdzie w Wałbrzychu można kupić piwo niepasteryzowane i bez konserwantów np.takie jak Noteckie z browaru w Czarnkowie ( www.browar- czarnkow.pl/piwo.html ) ale to jest u nas nie dostepne, może więc jest jakieś inne z naszego regionu.
  • to już trzecia. Czy ktoś się przyłączy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się