Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      browary

browary

(12 wyniki)
    • Dziewczyny czy w starym browarze w Poznianiu jest benetton dla dzieci,Dziekuje
    • Ktoś był? Oglądał? Jak wrażenia?
    • Który H&M jest największy, ma największy wybór ubrań? Najczęściej jeżdżę do M1 ale tam nie ma za dużo. Dzięki z góry.
    • dziś widziałam w necie śliczne dzieciece ubranka i poszłam obejrzeć na zywo. niestety u nas w sklepie nie ma dzieciecego działu. sprzedawczyni mi powiedziała, że jest w poznaniu.Czy któraś z Was widziała te ubranka, w szczególności kurtki dla dziewczynek, po ile są, dużo to dział, jest juz jesienna-zimowa kolekcja ? moze bym się wybrała przy okazji,na obrazkach pięknie wyglądały
    • Witam serdecznie, proszę powiedzcie czy warto jechać jutro do Poznania na zakupy? Są gdzieś konkretne wyprzedaże, a jeśli tak to gdzie opłacałoby się jechać? Głównie interesuje mnie h&m, c&a,smyk, 5.10.15 itp. Do Poznania mam 100 km i nie chciałabym jechać na darmo. Bardzo dziękuję za wskazówki. Aha, szukam rzeczy dla 2,5 letniej dziewczynki (98-104) i 7 letniego chłopca (128). Pozdrawiam Ula
    • czy jest coś w bliskiej okolicy targów, tak do 10-15 minut samochodem? jakaś fajna galeria albo inne sklepy warte uwagi, będę 1 dzień w Poznaniu i chcialam zachaczyć o jakieś ciekawe sklepy
    • W maju wyjeżdżam służbowo do Poznania na tydzień i ponieważ będę z dala od rodziny, to żeby się nie nudzić, czas wolny zamierzam wykorzystać na buszowanie po sklepach. Podpowiedzcie mi gdzie są centra handlowe i jakieś dobre sklepy (Cubus, H&M, Chicco itp.). Najlepiej blisko centrum lub z dobrym dojazdem komunikacja miejską. Pozdrawiam:-) i liczę na Waszą pomoc.
    • Gdzie najczęściej robicie zakupy dla Waszych Pociech?
    • dopiero co przeprowadzilam sie do poznania , czy ktos wie gdzie sa jakies fajne, duze sklepy z rzeczami dla dzieci, nie chodzi mi tak o ubrania a o wózki, foteliki samochodowe?dzieki
    • gdzie w Poznaniu C&A, Mothercare i inne fajne sklepy z ciuszkami?
    • Tyle się tu naczytałam o tych butkach. Poznanianki może wiecie gdzie je u nas kupić. Groch jeszcze nie ma na tę zimę, czekamy na dostawę Antylop, ale to dopiero za 2 tygodnie. Może Mrugałki byśmy przymierzyli? Pozdrawiam
    • Dotychczas kupowałam tylko Bartki i to zwykle w Panoramie lub w M1 (synek nosi rozmiar 23-24). Teraz na zimę postanowiłam kupić Ecco lub Geoxy, ewentualnie Naturino, tylko nie mam pojęcia gdzie mogę ich szukać. Czy w którymś z poznańskich centrów handlowych są w jednym miejscu buty tych firm, może w Plazie? - byłam tam tylko przelotem. Wiem, że jest sklep Ecco na św. Marcinie przy Bestsellerze, ale nie wiem czy jest tam wybór bucików dziecięcych. Polećcie proszę, gdzie mogę pojec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się