Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      browary

browary

(14 wyniki)
    • Pytanie skierowane do Poznanianek - orientujecie się może na kiedy planowane jest otwarcie drugiej części Starego Browaru? I jakich sklepów, których do tej pory w Poznaniu nie było można się spodziewać?
    • S.B. w Poznaniu w jakims europejskim rankingu (francuskim?)wyprzedzil Paryze, Londyny i inne, wiecie cos o tym?
    • .... chodzi o Poznań oczywiscie.
    • czy ktos wie kiiedy otwieraja druga czesc Browaru w Poznaniu? na stronie chyba nie ma takiej informacji..
    • Bywacie tam? Ile czasu przeznaczyć?
    • Dziewczyny potrzebuję namiarów na sklepy, gdzie znajdę ubrania w rozmiarze 44,46. Może doradzicie, gdzie się udać, które Centrum Handlowe, Galeria? Zaznaczam, że mają to być ubrania dla 30-latki ( czyli odpadają tzw. "bezkształtne worki na ziemniaki" :), ceny może nie z najwyższej półki, ale z drugiej strony można czasami zaszaleć :)
    • Witam, Mam okazję pojechać w niedzielę do Pozania, stąd pytanie do Poznanianek. Szukam kozaków, takich z tzw. wyższej półki, chciałabym kupić sobie coś ekstra, czy w Poznaniu znajdę jakieś fajne sklepy w galeriach pewnie, bo to niedziela? Jeśli tak to do jakich warto się wybrać? Dziękuję za wskazówki:)
    • Poznań to Twoje rejony? Gdzie znajdę jakieś ciekawe sklepy - Browar? A gdybyś miała jeszcze jakąś ciekawą knajpkę na kolację do byłoby już super. Pozdrawiam cieplutko
    • Wybieram się na weekend do mojej mamy w okolice Poznania. Chciaąłbym wyskoczyć z nią na jakieś małe zakupy. Nie mieszkam w Poznaniu już od kilu ładnych lat i nie wiem gdzie teraz są miłe miejsca na zakupy, oprócz oczywiście M1 czy Starego browary. Czy na Sw. Marcin, Dabrowskiego czy Wrocławską warto zajrzeć (bo kiedy studiowałam to było tam sporo fajnych sklepów). Czy jest w Poznaniu jakis outlet tak jak w Warszawie Factory? Pytam o jakieś fajne miejsca,z oryginalnymi rzeczami, za...
    • Podobny watek gdzies chyba byl ale chce sie upewnic dlatego pytam:0 Zatem kupilam w reserved Plazie 2 bluzy dla meza okazaly sie za male czy moge je zwrocic w browarze? Zebym juz nie musiala jezdzic do plazy. Oczywiscie mam paragon. Czy moge zwrocic i czy oddadza mi pieniadze czy bede musiala wymienic na cos innego?
    • Co to za firma? Byłam dziś w Browarze i wśród wielu innnych widziałam ten sklep. Nigdy wczesniej nie słyszałam o nim. To jakaś sieciówka czy co?
    • Hej dziewczyny widziałyście tą totalną letnią wyprzedaż w H&M, letnie ciuszki w cenie 4,90zł.Byłam i sukienka która kosztowała miesiąc temu 129zł była przeceniona na 4,90,szok, szkoda tylko że tą sukienkę zwineła mi inna dziewczyna :-( bu. Ciuszki dziecięce letnie też były po 4,90. Pozdrawiam
    • Na początku maja mam komunię córki i oczywiście problem w co się ubrać..Myśle o spodniach i eleganckiej górze, mioże jakiś żakiet??Poradzcie co pasuje szczupłej /160cm..Odpadaja sukieneczki i spódniczki,wolę jakiś ciekawy kostium byle nie " ciotkowaty"..Aha,i co z kolorami??Wiem , że nie wyppada ubrać się na czarno, a to mój ulubiony kolor... Będę na zakupach w Poznaniu, podajcie namiary na ciekawe sklepy, może nawet adresy..Z góry dzięki dziewczyny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się