Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      browary

browary

(8 wyników)
    • Ostatnimi czasy za sprawą pewnej sieci na A co się czyta O miałem okazję skosztować likworu pod nazwą Łomża Export. Do tej pory produkty browaru Łomża były w moich stronach raczej nienane, acz sama nazwa, za sprawą jakiejś bluesowej (zdaje się) kapeli i owszem. Jestem pod wrażeniem :) wreszcie piwo ktore się po ludzku pieni, a nie jakieś siki świętej Weroniki. To tyle co chcialem powiedzieć, bo akurat spożywam i jest mi dobre na tym świecie :))))
    • polknalem juz cztery sztuki, zostaly jeszzce 4 i juz koniec zapasow. (jest jeszcze karmi żony ale to na laktacje). pije, nie upijam sie i dalej jestem spragniony. WTF??
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3899365.html
    • Rano, zmuszony przez nieludzka kobiete, poszedlem wyrzucic smieci. Dochodzac do smietnika mijalem ladnie ogrodzony kawalek na "smieci gabarytowe". Akurat ktos wyrzucil sliczny niewysoki regalik na wysoki polysk. Przed regalikiem, zgrabnie o niego oparci stali dwaj menele i korzystajac z mebla jak z baru, saczyli browary. Takie same, jakimi sam od czasu do czasu otumaniam swoje zmysly. Nie typ "supermarketowy", a prawie w ogole niedostepna w wielkich warszawskich sklepach Lomza 0,33 (to nie...
    • ślizg kupiłem na allegro, a resztę zrobiłem sam z desek, belek, śrub i wkrętów. wiem, wiem... to niby proste, a dla stolarza to już w ogóle prostsze niż zwalenie konia, ale dla mnie bassoonera to było prawdziwe wyzwanie. wyszło prosto, no może nie zupełnie co do mm ale w granicach błędu i co najważniejsze stabilnie. sam tam włażę i jest bezpiecznie. planujemy spożywać tam z żonką browary z wieczora... ;-))) jak widać drabinkę musiałem wydłużyć o dwa stopnie. była przewidziana na pozycję pion...
    • wiec wczoraj pojechalem bmw na sprawdzenie amorkow. Z przodu mam po rowno - 56% a z tylu lewa 38% i prawa 47%. Niestety w tym modelu amory sa zamontowane pod kątem 45st (chyba dlatego, ze sa miechy zamias sprezyn, choc wlasciwie w sprezynowym tez powinny byc pod kątem, bo komu by sie chcialo robic nadwozia z dwoma wariantami mocowania zawiechow). W kazdym razie roznica z tylu wynosi 19%. Postanowilem ją zniwelowac kupując nowki szkuki. W sobote bede dzialal z aparatem, zobaczymy co z te...
    • Co ku*wa ??? !!! Piwo ma zdrożeć ??? A niech ich wszystkich ch*j spali. Jeb*nych czerwono-winnych yntelektualystów w morde mać kopanych !!! Nic ino znow się trza bedzie, na jugolski spiryt przerzucić...jak za młodych lat. Mojtany pół na pół. He, he...tata-mama...ku*wa... A mi wysokoprocentowe trunki ku*wa szkodzą. Nie żeby mi nie smakowały. Co to, to nie. Ale kukły po nich dostaje...i a to z siekierą po wsi latam...a to szwagra ruchne zamiast Bronki...ku*wa he, he...później nie chc...
    • No i lipton :/ myślałem że ta prezentacja z polaka będzie formalnością tylko. A tu ponoć panie polonistki zabrały się ostro do roboty. Tak więc trzymajcie za mnie kciuki cobym to cholerstwo już skończył w końcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się