geene 28.02.07, 12:58 Poznań to Twoje rejony? Gdzie znajdę jakieś ciekawe sklepy - Browar? A gdybyś miała jeszcze jakąś ciekawą knajpkę na kolację do byłoby już super. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1234 Re: Gabi, pytanko 28.02.07, 13:05 Poznań i Łódź to moje rejony :) W Browarze to tylko Zara i h&m jak dla mnie ciekawe :)) no i po otwarciu nowej części w Browarze River Island i Via Roma. W sumie to w CH M1 jest większy wybór sklepów (jak dla mnie) Łódź mam bliżej :P - hm, zara, aldo c&a dla dziecka :)) Vero Moda, Stefannel, Mango. A knajpek to ja za bardzo nie znam bo ja mało knajpowa jestem :))) Pozdrawiam ps.a Ty skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Gabi, pytanko 28.02.07, 14:44 Dzięki, dawno nie byłam w Poznaniu, jakieś dwa lata, a lubię to miasto. A w oóle jestem z 3miasta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Gabi, pytanko 28.02.07, 14:47 skad mi sie wzielo ze to raczej krakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria86 Re: Gabi, pytanko 28.02.07, 13:06 moze nie jestem Gabi, ale Poznan to tez moje rejony na zakupy Browar jak najbardziej, szczegolnie jak jeszcze otworza ta nowa czesc (nie pytaj mnie kiedy), a potem polecam restauracje Trattoria Duetto, na ul. Ratajczaka, mozesz dojsc pieszo z Browaru, 10min. Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria86 Re: Gabi, pytanko 28.02.07, 13:10 to bede jeszcze, bo zostaje do 12 w Poznaniu :] ale pewnie beda dzikie tlumy..w ta niedziele... Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Gabi, pytanko 28.02.07, 14:46 Poznań znam trochę ale odkąd tam bywałam to trochę czasu upłynęło. Jaką kuchnię podają w tej restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria86 Re: Gabi, pytanko 28.02.07, 14:53 glownie wloska z innych, w ktorych lubie jesc to Dom Vikingow, na Starym Rynku, tez 10min na pieszo od Starego Browaru Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Gabi, pytanko 28.02.07, 17:03 na zakupy Browar i Plaza, ale sklepy pewnie te same co wszedzie. Resturacja- polecam Vapolicelle na wroclawskiej (kuchnia wloska, wg. mnie najlepsza), Kresowa na rynku (kuchnia jak sama nazwa wskazuje), kolo pl. Wolnosci jest super knajpa grecka nazywa sie chyba Mykonos. No i jeszcze polecam nieco burzujsko wygladajaca Brovarie na starym. Maja pyszne zarcie ;] i wcale nie jest az tak drogo. Jest jeszcze Le Palais de Garden czy jakos tak rowniez na starym :) Poza tym jest mnostwo kawiarenek bardoz fajnych itd- glownie w okolicach rynku. Odpowiedz Link Zgłoś