Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      candida

candida

(3 wyniki)
    • powiedzcie co mam robić? Niczego nie wymyślam i nie jestem hipochondrykiem... Czytałem trochę w internecie na temat różnych chorób i może przesadzam ale... dużo objawów zgadza się z grzybkiem czy drożdżem o pięknej nazwie: Candida albicans. Zdarza mi się często płakać, mam biały język i ten okropny zapach, a o nieprzyjemnym uczuciu na języku nie mówię... Ciągle sobie muszę odchrząkiwać. Miałem hemoroidy, ale już usunąłem operacyjnie, ale lekarz operujący powiedział że widąc ta...
    • hej szukam porad i opinii osob ktore pily te rzeczy zastanawiam sie nad zakupem, reklamy wydaja sie byc przekonywujace lecz samym reklamom nie ma co ufac. licze na Was!
    • Witam wszystkich, jestem po raz pierwszy natym forum, zupełnie przypadkowo trafiłam, mam nadzieje że mi pomożecie, podzielicie się swoją wiedza i doswiadczeniem. Mianowicie: Moj mąż od jakiegoś czasu (około pół roku) coraz częściej choruje, łapie infekcje za infekcja, jest pod kontrolą laryngologa, niestety leczyli go antybiotykami. W tej chwili znowu złapał infekcje (czwarta w ciągu trzech miesięcy), zawsze wyglada to tak samo, zaczyna się od drapania wgardle, dzień dwi i jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się