chana

(4 wyniki)
  • No właśnie-odkryłam to dzisiaj.Kupilam krem,podałam wszystkie dane i nacisnęłam guzik-zaczęła się weryfikacja karty.Wyglądało to tak jak w normalnym terminalu w sklepie-po 20 sekundach dostałam potwierdzenie transakcji.Zobaczymy,co z przesyłką.Jestem zaskoczona,bo przedtem wyglądało to inaczej,ale może już to wiecie...;))
  • Zaczynam podejrzewać, że James Chan z Truskawki jest niespełna rozumu... Ponad tydzień temu złożyłam u nich zamówienie na Amplicils Lancome i Luminizing powder Shiseido. Podałam nr karty, którą zawsze u nich płaciłam (nie jest to mój pierszy kontakt z truskawką, kupuję od nich od dwóch lat). Dostałam potwierdzenie, że moja karta jest OK i zamówienie zostało przyjęte. Następnego dnia znajduję w skrzynce waidomość od Jamesa, że aby zweryfikować moją karte potrzebują trzech cyferek z re...
  • Wiem, że wiele osób korzysta z tego sklepu. Czy możecie przybliżyć mi w skrócie zasady? Do tej pory myślałam, że trochę znam angielski ale chyba trochę za mało. Interesuje mnie jak płaci się za kosmetyki sprowadzając je do Polski (czy trzeba mieć ekartę? czy można jakoś inaczej) , jakie są koszty przesyłki, ile się czeka. A może są jeszcze inne warte polecenia sklepy z kosmetykami. Gdzie warto kupować żeby nie przepłacać? Pozdr.
  • No i się zaczęło:( Przeuroczy pan Chan nadesłał liścik z prośbą o przesłanie danych uzupełniających odnośnie karty kredytowej-odpisałam, podałam, ściągnęli pieniążki; tymczasem wspomniany pan Ch. napisał, iż coś tam muszą sprawdzić i odezwie się najdalej za dwa dni! Nie wiem doprawdy, co powinnam o tym sądzić? Może mała podpowiedź:)) Czy oni tak mają i nie należy się przejmować- skoro zainkasowali pieniążki to i akceptacja karty jest zwykłą formalnością? Proszę, napisz jak to wygl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się