limiteddy 14.01.10, 14:18 Warto wiedzieć, jak wyróżnić się wśród konkurencji! biznesnafali.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=191:wyronij-swoje-cv-lub-zgi&catid=1:polecamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ogi HR-owskie brednie IP: *.chello.pl 14.01.10, 15:06 HR-owcy wypad na księżyc.Od razu będzie normalniej bez waszego bełkotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jn Re: HR-owskie brednie IP: *.compi.net.pl 17.01.10, 20:47 Popieram. Niestety najbardziej znienawidzona(wszędzie i przez wszystkich) funkcja/osoba/zawód/stanowisko ............... dla najmniej kompetentnych i najbardziej wykształconych(jak uważają) osobników!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kreatywne podejście do CV IP: *.mlyniec.gda.pl 19.01.10, 14:47 cos w tym jest - dzisiaj rano w tvn widzialem wywiad z mlodym czlowiekiem ktory stracil prace i szukal nowej - glownie w firmach fonograficzny, mediach itd - swoje cv umiescil na duzej plachcie i rozwiesil na plocie na przeciwko jednej z firm przy ruchliwej trasie w w-wie - nie pamietam w ciagu ilu dni (moze tydzien?) dostal okolo 50 ofert od pracodawcow jak rowniez propozycje matrymonialne ;-) a swoja droga tez juz o tym myslalem zeby stanac z wielkim transparentem - "szukam pracy" w centrum miasta....ale poki co za zimno...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riszu Re: Kreatywne podejście do CV IP: *.yamo.pl 21.01.10, 16:10 czy startował ktoś do agencji reklamy ARTEFACT ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Kreatywne podejście do CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 20:00 tylko prawda was wyzwoli. Kłamstwo na cv i tak wylezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: Kreatywne podejście do CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 08:19 na pewno trzeba napisać prawdę!!!! to bardzo istotne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kreatywne podejście do CV IP: 178.73.49.* 15.12.10, 21:23 Ja zdecydowanie skorzystałam z innej metody podrasowania swojego CV www.kariera.pl/cv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calaveras Re: Kreatywne podejście do CV IP: *.static.vip-net.pl 27.05.13, 13:49 Ja polecam cvwzor.com/ - warto zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania385 Re: Kreatywne podejście do CV IP: *.unused.atman.pl 01.07.13, 15:27 Ja skorzystałam z www.ekspercikariery.pl Super kontakt i świetne CV. Odpowiedz Link Zgłoś