Forum Regionalne Mazowieckie Piaseczno
ZMIEŃ
      czas wolny

czas wolny

(3 wyniki)
    • Witam, Mam do was bardzo gorącą prośbę. Przygotowywuję się do finału olimpiady z przedsiębioczości i wiedzy o regionie ( olimpiada.org.pl). Chciałem napisac coś o rozwoju gminy Piaseczno. Wybór padł na turystykę i czas wolny. Tak więc moja prośba brzmi - co my, jako mieszkańcy gminy sądzimy o tym problemie patrząc na centrum miasta, O.W Wisła, wąskotorówkę, spaloną i wiele innych miejsc. Co możnaby dodac, zmienic, poprawic, czego nam brakuje. Pozdrawiam, JU
    • Wyszperane w necie, może kogoś zainteresuje :) www.wolnasobota.pl/index.php?WS=9b5027e4386368779bd8feb2832f177b&OPCODE=POST&ID=8448 Nasz synek jeszcze za mały na takie atrakcje. Jakbyście wiedzieli o wydarzeniach weekendowych, w których można uczestniczyć z dziećmi, to możemy się tu dzielić wiadomościami. Pozdrawiam i życzę słonecznego weekendu
    • .. otóż to. Mieszkam tu od tygodnia, sama. Nadchodzi weekend i.. d***. Bo co tu począć kiedy każda wyprawa do W-wy to dłuższa wycieczka. Czy dłużej mieszkający odkryli jakieś ciekawe miejsca? Poradźcie coś trzydziestce... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się