Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      czas wolny

czas wolny

(3 wyniki)
    • Problem mam i potrzeba i spojrzenia z boku. Bo może to ja żyję w jakimś oderwanym od rzeczywistości świecie i powinnam się cieszyć z tego co mam... No sama już nie wiem. Tytułem wstępu. Dwójkę dzieci mam, w wieku szkolno przedszkolnym, wykształcenie średnie, 4 lata studiów na kierunku informatyka bez papierka (bo dziecko). Sporo wiedzy i doświadczenia w tematach około-komputerowych, z naciskiem na webdesign (bo to szczególnie lubię). Męża mam z pracą wyjazdową, więc mało dyspozycyjna ...
    • np: macie weekend, i co? Siedzicie na maglu i co dalej? Bo ja staram się aktywnie spędzać czas, rodzinnie, ale nie zawsze mi się to udaje no i pomysłów czasem brak. A jak pogoda do dupy, tak jak w ten weekend to już w ogóle kaszana. Poza tym ten weekend do udanych się nie zaliczał bo: najpierw byłam na firmowej integracji" rzygi", a w niedzielę mój małż tynkował dom. A mi się nawet obiadu nie chciało gotować.
    • hej jak wy to robicie że macie czas na wszystko i na maglowanie, bo ja od rana w pracy, po pracy zabawy z dzieckiem, rozmowy z mężem, w tzw między czasie obiad, sprzątanie itp, dziecko chodzi coraz później spać, więc już czasami nie chce mi się wł komp, bo rano pobudka do pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się