Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      czas wolny

czas wolny

(4 wyniki)
    • Witam Mam kilka kolejnych pytań, jako że za miesiąc wylatuję z tym biurem do Hurghady i wciąż nasuwają mi się dalsze pytania. Jak wygląda zagospodarowanie czasu na zwiedzaniu, czy jest wieczna gonitwa od zwiedzanego obiektu do następnego, czy jest jakiś czas wolny na zrobienie zdjęć ? Jak byłem z Triadą w Turcji to tego samego dnia zwiedziliśmy Efez + Pergamon i nie było czasu wolnego a jak był to 15 minut / cały dzień zwiedzania. Jak tym razem to będzie z Sun & Fun ? Piszą że 8 d...
    • Interesuje mnie Egipt Rejs z Triadą czy ktoś był i mógłby mi doradzić czy warto
    • Bardzo proszę o kontakt osoby które miały okazję korzystac z BP Alfy Star. Z gory dziękuję ula
    • Cześć, Rejs po Nilu trwa 4-5 dni w czasie których zwiedza się różne miejsca.Proszę o odpowiedź jak to wygląda technicznie. W dzień się zwiedza a płynie nocą? Prawie wcale się nie pływa bo to bardzo blisko? Na statku są trzy posiłki, czyli między zwiedzaniem wraca się na statek? A co sie robi wieczorem? Jest się na statku, czy można zejść na ląd i tak spędzić czas. Na statkach są organizowane jakieś " wieczorki"? Jadę z Alfastar. Proszę o szczegóły. Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się