Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      czas wolny

czas wolny

(4 wyniki)
    • Spotkałam się z takim zdaniem: "Jeśli zrobię szybciej obiad, to będę miała więcej czasu dla dziecka". W moim przypadku wygląda to tak: "Jak dziecko zaśnie to będę miała czas ugotować obiad, a jeśli nie zaśnie...no to będę głodna". Jak to wygląda w Waszym przypadku - czy spedzacie czas generalnie z dzieckiem, a inne obowiązki (pranie, gotowanie, sprzątanie) robicie w wolnym czasie, czy odwrotnie: robicie co macie do zrobienia, dziecko na przykład Wam towarzyszy, a jak skończycie, ...
    • Witam, jestem studentką turystyki i piszę pracę magisterską na temat sposobów spędzania czasu wolnego w rodzinach z małymi dziećmi. Niezbędną częścią mojej pracy jest anonimowa ankieta na ten temat. Dlatego też zwracam się z prośbą do rodziców o pomoc. Ankietę zamieściłam na tej stronie: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/9490/modele-spedzania-czasu- wolnego-w-rodzinach-z-malymi-dziecmi.html Z góry dziękuję za pomoc!
    • Bajki(9)

Jakie bajki na dobranoc dla 2,5 latka?
    • Słuchajcie, czy Wy tez miałyscie czasem paranoję ze Wasze dzieci sa bardzo chore, na jakąś straszną nieuleczalną chorobę? Jesli tak to co zrobic z taka zmorą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się