Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      czas wolny

czas wolny

(3 wyniki)
    • Witam serdecznie! od kilku dni przeszukuję sieć, by nabrać pewności co do wyjazdu na szkolenie a następnie pracę jako animatorka czasu wolnego na Rodos. Pracę zaoferowała mi agencja ERTA z Krakowa, po dłuższych pytaniach podano mi hotele, w których będą odbywać sie szkolenia dla animatorów (nie mam doświadczenia):Rodos Palace Doreta Beach Calypso Beach. Określono mi termin przylotu i powiedziano, ze zostane odebrana przez przedstawiciela hotelu z lotniska. czy ktoś jeszcze rozważa ta...
    • witam, we wrześniu będę na Rodos, jest możliwość aby z tego miejsca odwiedzić Marmaris (popłynąć statkiem), czy przed wyjazdem z Polski muszę jeszcze coś załatwić w związku z wycieczką do Turcji? Muszę mieć paszport i wizę, to wiem. Tą wizę dostanę w porcie w Rodos? Czy muszę brać udział w jakiejś wycieczce zorganizowanej, czy samodzielnie zwiedzając też mnie do Turcji wpuszczą (może to głupie pytanie ale np do Tunezji wpuszczają tylko wycieczki z biur podróży, wolę się upewnić)?
    • Czy ktos z Was był na Santorini z firmą "e-crete" albo moze mi polecic inna firme, która organizuje wycieczki na Santorinii z Rethymnonu. Jakie są ceny wycieczek, bo ja znalazałam ok. 100 Euro za osobę. Czy opłaca sie samodzielnie zwiedzać wyspę,czy radzicie tylko z biurem podrozy (lokalnym). Z gory dziekuje za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się