Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      czas wolny

czas wolny

(3 wyniki)
    • Cześć, studencka braci, mam do Was pytanie. Jestem studentką drguiego (od października) roku i poprzedni rok był dla mnie strasznie pracochłonny. Chciałabym spytać, czy i Wy po pierwszym roku mieliście wrażenie, że nie macie na nic czasu? Ja ledwo żywa wracałam po zajęciach i energii starczało mi tylko na włączenie telewizora i danie psu serka waniliowego z rodzynkami. A potem zapadałam w sen i tak w kółko... dodam, że jestem na studiach handlowych, dużo matematyki itp. Czy tylko ...
    • Czy wie ktoś jakie studia, na jakim kierunku należy ukończyć by zostać animatorem czasu wolnego. Dzięki z góry
    • Jestem w klasie maturalnej i chciałbym po skończeniu szkoły studiować na tej właśnie uczelni. Jednak mam troche pytań: 1. Zauważyłem, że na niektórych kierunkach jest więcej miejsc niż kandydatów. Czy to znaczy, że przyjmują tam wszystkich chętnych bez względu na ilość uzyskanych punktów? 2. Jak to jest z przepisywaniem się na inne kierunki/wydziały? 3. Czy jest tam ciężko? Chodzi o to czy da się normalnie wyspać i mieć jeszcze troche wolnego czasu i nie wylecieć? Pytania te kieruje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się