Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      czat

czat

(11 wyników)
    • Moi drodzy, Dziękuję wszystkim tym, którzy przychodzą na "egipski" by podzielić się swoimi wrażeniami z tego pięknego kraju, poszukać pomocy on-line czy po prostu posiedzieć i pogadać. Dzięki. Nie zapominajmy jednak, że osoby, które czatują należy w pewien sposób szanować, pomimo że ich osobiście nie znamy (a może właśnie zwłaszcza dlatego). Właśnie opieprzyła mnie jakaś panna za to, że jako założyciel czatu NIE POINFORMOWAŁEM jej jak założyć na polchacie stałego nicka... mian...
    • Masz pytania, chętnie pomogę:
    • Czat(32)

Moi drodzy, musze szczerze przyznac, ze calkiem zapomnialem, ale ja od dluzszego czasu mam zarejestrowany czat "egipski":) z czasow, kiedy to mieszkalem TAM, a nie TUTAJ... www.polchat.pl/chat/?room=egipski Czy to nie może być miejsce spotkań? Zapraszam.
    • czat(37)

www.polchat.pl/chat/?room=egipski
    • www.polchat.pl/chat/?room=egipski dawno nikT tam nie bywał!!! Zapomnieliście?
    • Tym bardziej,że dawno nie gadaliśmy. www.polchat.pl/chat/?room=egipski
    • www.polchat.pl/chat/?room=egipski
    • Co myslicie o nowym portalu na temat Egiptu..czy warto taki zrobic ? Umiescila bym na nim forum , czat , galerie zdjec , info oraz konta e-mail wraz z dodatkowymi opcjami dotyczacymi Egiptu. Jesli wasze opinie beda pozytywne opublikuje go w sieci jescze dzis a wam napisze adres . Czekam na wasze opinie . pozdrawiam Melanie Eager ps. Jesli ktos jest chetny do pomocy prosze pisac.. thx
    • Zapraszamy community.webshots.com/user/barbaragoralska
    • Kto jeszcze się wybiera w tym terminie?
    • To co Agata jedziemy w kwietniu do Egiptu? Ja też jestem w sumie napędzona i chętnie bym pojechała wiekszą ekipą. C oty na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna