Forum Turystyka Europa Ukraina
ZMIEŃ
      czerniowce

czerniowce

(9 wyników)
    • Witam Jade kolejny raz do Rumunii ale pierwszy raz chce pojechać przez Ukraine tej pory jeździłem przez Słowacja i Węgry Dużo się naczytałem o fatalnym stanie dróg Podobno do Lwowa jest OK ale nie wiem czy potem na Czerniowce lepiej jest jechać przez Tarnopol czy Iwano Frankowsk Moze ktos jechał? poradźcie pozdrawiam niusieek
    • Szukam noclegu (motel, pensjonat,prywatna kwatera)w bliskiej okolicy miast: Czerniowce, Chust i Mukaczewo. Bardzo ważne dla mnie jest, aby był strzeżony parking, albo miejsce do parkowania w jakiś sposób odgrodzone od okolicy;) Tylko nie róbcie mi wykładów nt tego, że na Ukrainie jest bezpiecznie- wiem o tym, ale po prostu w czasie noclegu chcę spać spokojnie w nocy:)
    • Zamek w Chocimiu budowali wedlug autora tego artykulu Ukraińcy, Niemcy, Żydzi, Polacy, Rumuni. Stwierdzenie na miare: jestesmy w Grecji, albo w Hiszpanii.
    • Czy ktoś tam był i ma dobry nocleg, jak dojechac?
    • Witam, w marcu planuję krótki wypad do Lwowa i Czerniowiec. Czy może ktoś się orientuje w możliwości przenocowania w Czerniowcach: kwatery prywatne bądz tanie hotele?
    • jak w temacie, gdzie tanio i w miare wygodnie mozna tam przekimać?
    • Witam Na początku lipca będę w tamtych okolicach.Czytam na bieżąco forum i wiem, że droga na Krym już została prawie załatana. Ciekawi mnie, czy również na Zakarpaciu i Bukowinie połatali jakies dziury i w jakim obecnie stanie sa tamtejsze drogi.Chodzi mi dokładnie o: -drogę z przejścia Siret przez Czerniowce do Chocimia i Kamienia Podolskiego, [b]-stan drogi z Czerniowców do Użhorodu(przez Kołomyję, Jaremcze,Chust i Mukaczewo).[/b] Z góry dziękuję za pomoc.
    • Czy może ktoś tamtędy jechał imoże podesłac jaki czas oczekiwania ?
    • Witam. Wie ktoś czy są jakieś problemy z dotarciem tam z Kamieńca Podolskiego? Mam nadzieję, że nie trzeba się cofać gdzieś do Winnicy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się