Gość: HKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:17 Witam, w marcu planuję krótki wypad do Lwowa i Czerniowiec. Czy może ktoś się orientuje w możliwości przenocowania w Czerniowcach: kwatery prywatne bądz tanie hotele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irish76 Re: czerniowce 10.02.06, 13:35 jakbys znalazl na tamtejsze Towarzystwo Polski to moze by cos Ci doradzili. Znajduje sie ono na jednej z głownych ulic odchodzych od placu przy ktorym stoi ratusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Re: czerniowce IP: *.compower.pl 10.02.06, 19:33 Podobno przy dworcu jest jakis hotelik, tani. Ale nie wiem jakie są tam warunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: czerniowce IP: *.acn.waw.pl 11.02.06, 00:44 Polecam hotel Czeremosz, bardzo tani i bardzo elegancki. Jest w przewodniku Pascala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Re: czerniowce IP: *.compower.pl 11.02.06, 13:15 A pamiewtasz moze jaka jest cena za jedynke? Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: czerniowce 13.02.06, 10:38 wogole Czerniowce sprawily mi niespodzianke i to pozytywna. Ulice sa raczej fatalne ale w samym centrum wiele rzeczy jest remontowanych, odswiezanych i widac ze tam cos sie dzieje czego nie widac w innych miastach Ukrainy ktore odwiedzalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Re: czerniowce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:52 W czerniowcach juz bylem ale za kazdym razem tylko przejazdem (dworzec kolejowy - dworzec autobusowy). Pozwoliłem sobie tylko na maly spacerek (czołg i troche dalej ulicami). Bardzo ladne miasto, takie wrazenie odnioslem. Odpowiedz Link Zgłoś