Gość: domin IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 25.04.06, 15:09 Witam. Wie ktoś czy są jakieś problemy z dotarciem tam z Kamieńca Podolskiego? Mam nadzieję, że nie trzeba się cofać gdzieś do Winnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: unmay Re: Mohylew Podolski IP: 80.84.184.* 26.04.06, 03:27 wedlug rozkladu 1 kurs dziennie... Moze przez Czerniowce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Mohylew Podolski IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.04.06, 20:59 Kurcza, nie mogę znaleźć rozkładu z Kamieńca. O której masz podany ten Mohylew? Myślałem o Czerniowcach, ale nie chciałbym tłuc się nocą autobusem do Kiszyniowa. Pociągi są tanie i można się przespać ludzko, stąd ten Mohylew. Dzięki o pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unmay Re: Mohylew Podolski IP: 80.84.184.* 27.04.06, 15:00 nie mam rozkladu z Kamienca, natomiast na bus.com.ua jest rozklad z M.P. Wedlug niego 1 kurs dziennie do Kamienca. O ktorej z K.P do M.P. nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Mohylew Podolski IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.04.06, 21:29 Dzięki. O której jest ten z Mohylewa? Może będzie jakoś później wracał?:) Odpowiedz Link Zgłoś