dawca

(5 wyników)
  • Witam wszystkich!!!Chciałbym zapytać czy ktoś sie orjentuje jakie i w jakiej dawce powinno się przyjmować dany lek...wiem ze moze pytanie uogólnione ale przyjmuje dany lek od ponad 10 lat " Sabril i Neurotop " i przyznam że tak naprawde to " NIC " nie pomaga tak jak mi sie to przynajmniej wydaje...Prosze o jaką kolwiek informacjie na ten temat...
  • Witam wszystkich i proszę jeszcze raz o info.Chciałabym sie dowiedzieć jakie są Wasze doświadczenia z lekiem o nazwie Clonazepam.Słyszałam,że bardzo spowalnia i otępia.Czy u każdego?A może są osoby,które dość dobrze go tolerują?Bardzo proszę o wszelkie informacje.Z góry bardzo dziękuję
  • Moja choroba, to padaczka pourazowa. Od 13 lat nie miałam napadów. Jednak nie mogę odstawić leków bo wyniki EEG są jednoznaczne - zapis nieprawidłowy. Przez wiele lat brałam Depakine 0-0-300 oraz Neurotop 300-0-300. Jednak w związku z planowaną ciążą Pani doktor poleciła się " przerzucić " na coś innego . I od dwóch lat zażywam Trileptal 300-0-600. Czy któraś z Was brała Trileptal w ciąży? Oprócz tego odwiedziłam dwóch ginekologów : jeden zapisał mi dawkę kwasu foliowego 2,5 mg/dobę a d...
  • Witam serdecznie wszystkich epileptyków ale do rzeczy ja leczę się prawie od 6lat na epi zażywam od początku depakine chrono 500 (dawka 500 nie od początku) wcześniej była 200 potem 300 a obecnie 500 noji potej większej dawce robie się senny jestem strasznie rozlazły mówiłem o tym mojemu neurologowi a on wzruszył tylko ramionami i bardzo często mnie boli głowa możecie mi coś poradzić każda informacja jest dla mnie na wagę złota.
  • www.viamedica.pl/gazety/gazetaN/darmowy_pdf.phtml?indeks=14&indeks_art=144 tu macie fajne opracowanie na temat antykoncepcji przy epi. Jak pewnie wiecie, jedne leki wykluczają stosowanie hormonow, inne dopuszczają ale rownoczesnie nie dają gwarancji ze antykoncepca bedzie skuteczna. Czyli jak dla mnie bez sensu jest ich branie w takim przypadku... Moj ginekolog polecal mi Meride, twierdzac ze zawiera inny hormon ( progestagon a nie estrogen) i moze byc stosowany u kobiet z epi. Dotar...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się