Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      dawca

dawca

(3 wyniki)
    • Witam, jest to mój pierwszy post na Forum. Jestem w temacie bardzo, bardzo krótko więc chętnie skorzystam z Waszej pomocy:) Córka 4 lata dostała we wtorek pierwszą dawkę leku w potencji 1000CH, który chyba jest jej konstytucją. Do wczoraj nic się nie działo, aż w nocy zagorączkowała (39,2).Dzwoniłam do naszej pani dr i potwierdziła,że to dobra reakcja na lek. Ale teraz się zastanawiam, czy dziecię mi się nie rozchoruje, gdyż ja sama jestem przeziębiona i wiadomo, "prątkuję". Aha i mam...
    • Wczoraj wieczorem zaczęłam się zastanawiać jak szybko może nastapić poprawa, szczególnie w nagłych zachorowaniach. Do tej pory nie widziałam takiego spektakularnego zachowania (u mojego dziecka) aż do sobotniej nocy. Wczesniej podawałam kompleks drosera na kaszel - w nocy pogorszyło się i podałam ipecę - momentalnie ustał kaszel - jak ręką odjął. W niedzielę w sumie zakaszlał może 6 razy (tylko) przez cały dzień!!! Jestem bardzo zaskoczona. Nie wiem czy to sugeruje że mój homeopata nie...
    • Witam, Dawno nie pisałam bo na szczęście nie było potrzeby. Wczoraj prawie rocznego syna zaszczepiłam 2 dawką infanrixu i 3 dawką wzw B. Dostał dzień przed odtrutki i wczoraj wieczorem też odtrutki. Po południu dostał goraczki 38,5 C był marudny i placzliwy sporo spał. W nocy musiałam podac czopek bo gorączka mu przeszkadzała ale niestety po tym poprawy nie widziałam. Cała noc z cyckiem w zębach i tyle. Rano temp 37,5 a teraz wzrosła do 38,5 - je normalnie może minimalnie mniej, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się